2.08.2011: Cautam voluntari entuziasti si responsabili

Iti doresti sa faci ceva pentru comunitatea in care traiesti? Vrei sa iti faci prieteni noi si sa ai parte de o experienta interesanta? Si in aceasta vara, Ong Mare Nostrum spune PREZENT cu proiectul “Litoral curat”!

Cautam oameni implicati, entuziasti si responsabili care sa ne ajute sa raspandim conceptul de colectare selectiva a deseurilor in randul tuturor si, in special, in randul turistilor care au decis sa-si petreaca vacanta la litoralul romanesc. Iti oferim, in schimb, ocazia unei experiente frumoase din care vei învata multe lucruri noi si vei cunoa?te oameni care, la fel ca tine, au ales sa daruiasca putin timp si energie pentru mentinerea unui litoral curat.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la adresa de e–mail event@marenostrum.ro. Vei beneficia, in prealabil, de instruire, urmand ca, ulterior, sa petreci cateva ore alaturi de echipa ta pe una din cele doua plaje pe care se desfasoara campania. Vei putea sa interactionezi cu oamenii si sa le vorbesti despre cat de important este sa colecteze responsabil si sa pastreze apa si plaja curate. Daca ai indoieli, afla ca oamenii sunt receptivi si deschisi atunci cand sunt abordati cu entuziasm. De altfel, vei avea ocazia sa rasplatesti turistii responsabili cu premii speciale prin intermediul unei tombole care va avea loc in fiecare zi, dupa orele 17.00.

Nici implicarea ta nu va trece neobservata. Vei primi din partea noastra diplome si scrisori de recomandare, dar si un premiu surpriz?. Daca toate astea iti suna bine,  te asteptam sa intri in echipa noastra!

Ce trebuie sa stii?

  • te poti implica in campanie pana la sfarsitul lunii august;
  • avem nevoie de ajutorul tau miercuri si joi in intervalul 14.00 – 18.00 si de vineri pana duminica in intervalul 10.00 – 18.00.

Si nu-ti face griji! Vei informa in ture de doar 4 ore.

Comentariile sunt inchise