Brasovul, un oras situat la inaltime din toate punctele de vedere. A sfidat trecerea anilor si catrastrofele naturale prin care a trecut de-a lungul timpului si a renascut de fiecare data mai impunator si mandru pastrand cele mai vii amintiri si marturii despre triumful civilizatiei pe pamantul romanesc.
Vei gasi aici farami din istorie imbinate cu modernul cum nicaieri in alta parte nu vei mai vedea, te vei delecta cu numeroasele varietati de distractie si vei savura din linistea si relaxarea date de peisajele mirifice din zona.

Brasov, un oras minunat, cu multe obiective de vizitat si oameni foarte amabili si buni. Vizitarea orasului se poate face si la pas prilej cu care pot fi admirate indeaproape patrimoniul cultural-istoric, alcatuit din obiective variate ce au si o certa valoare turistica.

Orasul Brasov, prin pozitionarea lui, ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Rasnov, Zarnesti, Busteni, Sinaia, centrul vechi al Brasovului, drumetii pe Piatra Mare sunt locuri pe care le puteti vizita odata ajunsi in Brasov. Alaturi de acestea sa adaugam si Poiana Brasov, este una din cele mai cunoscute si mai vizitate statiuni dinRomania, locul care te cucereste de fiecare data cand il vezi.

Veti descoperi foarte repede frumusetea care ne inconjoara, si toate aceste frumuseti ne urmaresc pas cu pas si de indruma pana spre varf. Ici, colo mai dai de o poienita in care sa iti mai tragi rasuflarea si de unde poti privi peisajul care ti se deschide in fata ochilor. Nici nu ne dezmeticim bine si am si ajuns in varf. Aici veti descoperi o frumusete pe care in putine locuri o puteti vedea. Din varf se vede mare parte din Tara Barsei, Muntii Bucegi, Piatra Mare, Muntii Ciucas, iar in vale orasul Brasov, Timisul de Jos si de Sus, Poiana Brasov. Este un peisaj pe care greu poti sa il exprimi in cuvinte si care iti taie rasuflarea.

Viziteaza Brasovul, e frumos  in orice anotimp. Brasovul te cucereste oricum, fie cu soare fie cu nori, fie ca pasesti pe un covor de frunzeuscate sau pe un strat gros de zapada.
De la hoteluri la vile, pensiuni turistice si cabane, turistii care sosesc în Brasov în orice perioada a anului au la dispozitie numeroase optiuni pentru cazare, la preturi accesibile. Unitaiile de cazare existente în Brasov nu sunt destinate doar celor aflati în vacanta, acestea dispunând de sali de conferinte si favorizând în mare masura turismul de afaceri.

Comentariile sunt inchise