23.08.2011: CONCURSUL NATIONAL DE ARTICOLE DE BLOG CU TEME DE MEDIU “MAREA NEAGRA PENTRU TOTI”

“Bloggereala” pentru mediu

Esti blogger si iti place sa faci „valuri” cu randurile scrise? Reusesti sa imbini perfect pasiunea pentru scris si preocuparea pentru mediul inconjurator? Scopul tau este sa schimbi atitudini si sa starnesti reactii pe masura?

Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus, atunci esti unul dintre bloggerii pe care ii cautam. Raspunde provocarii noastre si inscrie-te la prima editie a Concursului National de Articole de Blog cu Teme de Mediu. Concursul se va desfasura in perioada 19 august–21 octombrie 2011. Asa ca, trimite-ne materialele tale pana pe 21 octombrie si poti fi desemnat cel mai tare blogger ecologist!

Daca ai abordat, in articolele tale, de pana acum, tematici precum: zona costiera romaneasca, biodiversitatea, situatia ariilor protejate, nereguli un aplicarea legislatiei de mediu, precum si alte subiecte de mediu din Romania, poti trimite link-urile catre doua postari proprii, pe adresa de e – mail office@marenostrum.ro, cu specificatia: ”Pentru Concursul National de Articole de Blog cu Teme de Mediu”. Nu uita sa mentionezi, in cadrul e–mail–ului, pe langa link–urile catre cele 2 postari, numele tau complet, numele blogului si titlul materialului.

Incadrarea in tema data, originalitatea abordarii subiectului, potentialul impact al materialului, asupra publicului, precum si potentialul acestuia de a schimba atitudini si de a mobiliza terti sunt punctele forte pe baza carora va fi desemnat marele castigator. Foloseste scrisul in folosul mediului!

Ce trebuie sa stii?

Nu acceptam decat lucrari originale. Orice lucrare, care incalca prevederile legii dreptului de autor, va fi respinsa, iar expeditorul va fi eliminat din concurs.

Vom desemna marele castigator in perioada 26–31 octombrie 2011.

Ai la dispozitie maxim 4 luni in care sa-ti ridici premiul de la data desemnarii castigatorilor.

Te vom anunta care va fi marele premiu si cine va face parte din juriu, cat de repede se poate.

*   *   *

Concursul face parte din cadrul evenimentului “Ziua Internationala a Marii Negre”.

MARCELA ROMAN

RESPONSABIL PR

ONG MARE NOSTRUM

Comentariile sunt inchise