4 metode prin care ai putea slabi

Faptul ca esti o persoana mai plinuta ar putea sa dauneze activitatilor pe care le desfasori zi de zi dar si imaginii pe care o ai asupra propriei persoane. Astfel s-ar putea ca la un moment dat, sa iti doresti sa gasesti o metoda prin care sa doresti sa mai “dai jos de pe tine” cateva kilograme.

In primul rand, ai putea sa incerci sa slabesti cu ceaiuri. Totusi, sunt atat de multe incat o sa-ti fac o lista doar cu numele acestora iar tu te vei documenta si vei incerca sa vezi cu care dintre acestea poti slabi. Iata asadar, cu ce fel de ceaiuri slabesc unii si bineinteles, cu ce fel de ceaiuri ai putea slabi si tu:ceaiul cu lamaie, ceaiul alb, ceaiul verde, ceaiul rosu, ceaiul negru, ceaiul de musetel, ceaiul de ghimbir sau chiar ceaiurile exotice.

Un alt mod prin care ai putea slabi, ar fi sa treci pe alimentatie vegetariana. Totusi, nu stiu exact daca foarte multa lume ar accepta o metoda atat de drastica pentru a slabi, motiv pentru care nu vom dezvolta ci vom trece la urmatoarea recomandare.

Astfel, o alta metoda ar fi dieta cu arome, elaborata de Nutritionistul David Katz. Nu este costisitoare, este perfect naturala. Sunt trei faze care trebuie urmate iar in final, aromele folosite intr-un anume mod, te vor ajuta sa mananci mai putin si bineinteles sa slabesti. Daca vrei sa incerci aceasta metoda, internetul este plin cu informatii exacte despre modul in care trebuie sa o aplici.

Ultima recomandare din acest set de 4, este metoda folosirii pastilelor super slim. De super slim cred ca ati auzit multi. Sunt pastile facute din plante naturale , folosite inca din vechime pentru slabire. Se fac cure de cate 3 luni in care se administreaza cate maxim o pastila pe zi si se consuma multe lichide, exclus cafea si bauturi alcolice.

Comentariile sunt inchise