Accesorii de vara necesare barbatiilor

Chiar daca moda si trendul nu prea trezeste interesul barbatiilor, unele accesorii sunt indispensabile din garderoba unui barbat elegant si care doreste sa castige simpatia doamnelor. Articolele care urmeaza sa fie prezentate, va vor fi de folos la ocazii elegante, la iesiri in oras, dar si la plaja. Aflati mai mult despre costume de baie si haine elegante care pot fii purtate la aceste ocazi.

Sacoul alb, din materiale subtiri reprezinta alegerea perfecta pentru plimbariile tarzii, pe malul marii sau la iesiri in oras. Barbatii cu pielea bronzata sunt mai avantajate, deoarece ofera un aspect exotic. Pot fi asortati perfect cu jeans dar si cu blugi colorati, fiind foarte populare culorile albastru, verde si kaki. Pentru iesirile in club dar si pentru locul de munca sunt recomandate camasile mai mulate. Va ofera un aspect rafinat si modern.

Ceasurile nu pot lipsi de la mainile dumneavoastra. O gama larga de modele va stau la dispozitie, dintre care puteti alege cel potrivit stilului si vestimentatiei. Parfumurile sunt necesare, iar cele potrivite pentru toti barbatii pentru acest sezon sunt cele cu baza de fructe amarui.

Daca vine vorba de tinuta de plaja, veti avea nevoie desigur de costume de baie. Modelele dintre care puteti alege, sunt slipi, sort sau boxeri, fiind disponibile mai mult in culori inchise. Optati pentru materiale rezistente si care nu retin umiditatea. Alegeti sort pentru surf si slipi sau boxeri pentru confort, bronz si pentru inot. Prosoapele, palariile si pantalonii scurti sunt accesorii fara care nu puteti sa mergeti la plaja. Ochelarii de soare, sunt esentiale pentru plaja, protejand ochii de razele puternice ale soarelui. Modelele cu dimensiuni mari si in culori inchise sunt cele in voga.

Comentariile sunt inchise