Accesorii mereu la moda

Accesoriile sunt unele dintre cele mai importante obiecte pentru fiecare persoana, datorita faptului ca acestea completeaza tinuta in cele mai inedite moduri si ofera un aer elegant sau trendy. Accesoriile pot fi purtate de catre fiecare persoana, indiferent de categoria de varsta din care ei fac parte. Din lista urmatoare, puteti afla care sunt acele podoabe care au fost si raman mereu la moda, in forme diverse.

  1. Coliere si lanturi – au fost printre cele mai indragite modele de accesorii inca din antichitate. Acestea scot in evidenta bustul, gatul si fata. Coliere si lantisoare puteti sa achizitionati atat cu pandantive cat si fara.
  2. Ceas – primul ceas portabil a fost realizat in anul 1524. Acesta in prezent poate fi gasit in cea mai diversa gama de modele, potrivite atat tinutelor casuale cat si celor eleganti. Nu uitati insa niciodata de faptul ca un ceas ieftin, nu are o calitate redusa. Acesta este important sa se potriveasca tinutei si stilului pe care il aveti. Astfel modelul ideal trebuie ales cu multa atentie.
  3. Inele – aceasta bijuterie poate simboliza mai multe lucruri, precum dragostea si stransa legatura intre doua persoane care se iubesc, stilul de viata, o amintire unica. Important este ca inelul ales sa fie mereu potrivit ocaziei la care este purtat. Puteti alege inele simple, gravate, in forme trendy, cu sau fara pietre si inele tip verigheta.
  4. Cercei – cerceii in trecut simbolizau statutul social si situatia materiala. Acesta in prezent scoate in evidenta trasaturile fetei, completeaza tinuta si in cazul unui model elegant, ofera un aer rafinat.

Comentariile sunt inchise