Acnee rozacee

Boala pielii reprezentata prin roseata, cosuri, telengiectazii sau rash la nivelul barbiei, pometilor ai fruntii se numeste acnee rozacee, cunoscuta si sub denumirea de “acneea adultului”, deoarece leziunile produse de acestea sunt asemanatoare cosurilor. Acest tip de acnee poate fi controlata prin evitarea factorilor declansatori si prin medicatie. Totusi netratata la timp se agraveaza si produce aparitia unor noduli la nivelul nasului si fetei putand produce afectiuni oculare. Persoanele cuprinse cu varsta intre 30-60 de ani cu tenul deschis, au un risc mai mare. Principalele simptome sunt roseata la nivelul fetei, cosuri, noduli eritematosi la nivelul nasului si iritatie oculara.
Pentru a realiza un tratament acnee rozacee corect se poate da in urma unor investigatii clinice. In acneea rozacee tratament curativ nu exista. Acesta se axeaza in principal pe prevenirea agravarii bolii si reducerea simptomelor existente.
Pentru tratament acnee rozacee al stadiului eritemato-telengiectazic se folosesc produsele antiinflamatoare sau cremele protectoare folosite dimineata. Telengiectaziile se trateaza bine cu terapia laser.
In tratament acnee rozacee pentru stadiul papulo-pustulos se folosesc unguente asociate cu antibiotice, simptomatologia fiind dominata de prezenta cosurilor, se poate intalni si eritem si telengiectazii la nivelul pometilor.
Tratament acnee rozacee al stadiului fimatos este isotretinoinul dar si terapia laser, principalele simptome fiind pielea ingrosata cu noduli si pori largiti asociate cu eritem si telengiectazii.
Acneea rozacee cu afectare oculara are ca simptome principale ochii rosii, iritati si uscati, senzatia de corp strain, pleoape edematiate, uscate acoperite de cruste, tratamentul este reprezentat de unguente si antibiotice per os.Se face tratament si la domiciliu avandu-se in vedere: ingrijirea pielii, folosirea cremelor protectoare, ingrijirea ochilor, identificarea factorilor declansatori, evitarea acestora, aplicarea zilnica a unei creme fotoprotectoare, evitarea plimbarilor la amiaza , dieta echilibrata, exercitiu fizic, diminuarea consumului de alcool, condimente,fierbinti.
Medicamentele amelioreaza de cele mai multe ori simptomele de acnee rozacee, dar tratamentul trebuie mentinut pe toata perioada cestei acnei.
In zilele noastre au inceput sa apara pe piata din ce in ce mai multe tratamente impotriva acneei. In schimb nu toate au efectele scontate, marea majoritate a persoanelor intampina dificultati in a gasi tratamentul eficient.Noul produs aparut pe piata Derminax este un produs 100% naturist, demonstrat stiintific si aprobat de medici ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva acneei.In momentul in care acneea apare in viata noastra, stima de sine incepe sa scada, viata sociala nu mai este aceeasi. Multa lume crede ca acneea este o problema specifica adolescentilor, dar multi adulti stiu pe propria lor piele ca acest lucru nu este adevarat.Fata noastra este primul lucru pe care toata lumea din jurul nostru il vede, si dupa cum stim prima impresia este si cea care conteaza cel mai mult. In momentul in care vei folosi Derminax vei descoperi cum increderea in tine va incepe sa creasca, vei fi mai fericita si mai atragatoar stiind ca ai un ten mai curat, mai fin mai frumos.Schimba-ti viata totul depinde doar de tine. De ce sa folosesti tratamente care nu functioneaza. Alege Derminax si pregatestete pentru noile intalniri, joburi si oportunitati.In momentul in care vei fi remarcata de lume nu te vei mai simti prost. Intra pe WWW.derminax.ro si descopera marturiile persoanelor care au avut deja prilejul sa foloseasca acest produs si ce fel acesta le a schimbat viata.

Comentariile sunt inchise