Aerul conditionat – util in fiecare anotimp

Principalul scop in care sunt utilizate aparatele de aer conditionat daikin sunt obtinerea unui mediu confortabil la birou sau acasa in orice sezon: fie ca este primavara, vara sau iarna. O unitate de aer conditionat poate avea doua functii: racire si incalzire. Cu un invertor automat pe majoritatea aparatelor, veti seta temperatura optima dorita si veti obtine imediat, in mod automat, incalzire sau racire.

Purificarea aerului este alt beneficiu intrucat toate aparatele performate includ un filtru anti spori si bacterii. Acestea blocheaza si alti alergeni precum praf, particule de fum, mirosuri neplacute, asigurandu-va ca aerul respirat in casa va fi curat si proaspat.

Multi oameni se preocupa foarte putin de ce inseamna cu adevarat incalzirea casei in timpul sezoanelor reci, de aceea nu cunosc economiile pe care le pot face prin inlocuirea incalzirii centralizate cu incalzirea cu aparate de aer conditionat. Multiplele avantaje ale acestei alegeri includ posibilitatea de a obtine aer cald instantaneu spre deosebire de o centrala care are nevoie de timp de preparare a agentului de incalzire. Un altul este usurinta in utilizare si performanta termostatului. Prin simpla actionare a telecomenzii veti opri instantaneu caldura daca ati atins nivelul dorit sau daca plecati de acasa pe o perioada mai lunga. De asemenea, spre deosebire de termostatul centralei termice care masoara temperatura din radiatoare, un sistem de aer conditionat percepe temperatura aerului din camera si va functiona atat cat este nevoie pentru a asigura confort termic.

Capacitatea de functionare a aparatelor de aer conditionat fujitsu este obtinuta prin intermediul unor tehnologii extrem de avansate care consuma cu 80% mai putina energie electrica decat orice alta modalitate de control termic. Daca folositi convectoare electrice, panouri radiante sau incalzire in pardoseala investigati cu mare atentie avantajele aerului conditionat pentru ca puteti realiza economii substantiale si veti beneficia si de un bonus: va puteti raci casa atat cat doriti pe timp de vara.

Comentariile sunt inchise