Alege aerul pe care il respiri

Cand vine vorba despre achizitionarea si instalarea unui aparat de aer conditionat, nu trebuie sa ne gandim la racoarea pe care acesta sa ne-o asigure in locuinta sau in orice alt spatiu ci si la o serie de alte detalii la fel de importante.

In primul rand trebuie sa acordam atentie sporita si aspectelor ce tin de capacitatea acestuia, pentru ca stim cu totii ca un aparat cu o capacitate de 9000 de BTU este unul cu mult mai bun decat oricare altul. Pe scurt, o capacitate de 9000 de BTU reprezinta alegerea cea mai buna pentru incaperile de dimensiuni mari, care au nevoie de o putere mare a aparatului de aer conditionat pentru a putea fi aerisite. In mod normal acest tip de aparate sunt recomandate pentru incaperile cu dimensiuni intre 300 si 600 de metri patrati.

Alte aspecte la fel de relevante ca si acesta sunt date de tipul aparatului, deoarece acest lucru depinde foarte mult de energia electrica pe care o va consuma. Daca va doriti o factura mica la electricitate trebuie sa alegeti unul din aparatele de tip Inverter sau din clasele A+, A si chiar B. Este adevarat ca investitia in acest tip de aparate va fi una mai costisitoare din in final ea va fi recuperata, avand in vedere faptul ca veti economisi sume de bani importante in ceea ce priveste consuml de energie electrica.

La fel de importante sunt si criteriile date de: sistemele de filtrare a aerului, functiile de purificare a aerului din incapere, tipul de aparat – fix sau mobil, ┬áprecum si cat de zgomotoase sunt acestea.

Pentru mai multe informatii, va puteti documenta de pe site-ul: aerac.ro, unde nu doar veti gasi o gama larga si variata de aparate de aer condittionat pe care sa le cumparati pentru locuinta dumneavoastra, dar si numeroase informatii utile care sa va ajute foarte mult in alegerile pe care le aveti de facut.

Comentariile sunt inchise