Alegerea cadourilor pentru femei

De obicei cand barbatii spun ca sunt in cautarea unui cadou pentru o femeie, ne gandim ca vrea sa isi impresioneze noua prietena sau a gresit cu ceva si incearca sa isi induplece sotia/iubita cu un cadou. Dar acest mod de gandire este putin limitat, deoarece sunt si alte femei in viata unui barbat in afara de iubita/sotie la care trebuie sa le cumpere cadouri. Acestea pot fi femei amici, surori, matusi, etc.

De obicei cand alegem cadouri pentru acest tip de femei din viata noastra, ne gandim la un cadou potrivit relatiei noastre de amicitie sau familie. Dar nu trebuie sa uitam ca acestea sunt in primul rand femei si cadoul trebuie sa reflecteze asta, sa nu ne gandim doar ca este sora sau amica mea. Cadouri pentru femei se pot cumpara atat online cat si de magazinele din orasul tau, preferabil este sa ii  afli care este magazinul preferat si sa ii cumperi ceva de acolo.

De exemplu cand este urmatoarea zi de nastere a surorii tale trebuie sa te gandesti sa faci ceva special pentru ziua ei. Un cadou potrivit ar fi sa ii cumperi  bilete la cinema, concert, teatru, etc… si sa mergi doar cu ea. Va aprecia mai ales daca are o anumita varsta, va realiza ca fratele ei este dispus sa mearga “the extra mile” pentru a o face fericita de ziua ei.

Daca ai femei amice atunci trebuie sa realizezi ca nu este doar prietenul tau, ci ca este si o femeie. Nu trebuie sa uiti ca ea are asteptari de la o relatie chiar daca este platonica. Cadoul pentru ea trebuie sa reflecte cat de importanta este pentru tine.

Pentru barbati mama este cea harnica femeie care este acolo cand ei au nevoie. Atunci la urmatoarea zi de nastere in loc sa ii cumperi un buchet de flori, poti sa iesi cu ea la localul ei favorit. Este foarte importat pentru ea sa realizeze ca esti acolo pentru ea chiar daca nu mai stai cu ea in aceeasi casa.

Comentariile sunt inchise