Anul acesta de 1 Mai, Traian Basescu s-a relaxat in Neptun!

Se pare ca seful statului Traian Basescu a ales tot statiunea estivala Neptun pentru a-si petrece 1 Mai-ul, dupa ce si in anii trecuti tot aceasta a fost locatia sa preferata, poate si pentru ca acolo se afla vila de protocol. Statiunea Neptun a fost si se pare ca va redevenii una dintre cele mai frumoase locatii estivale de la noi insa in ultimii ani capatase o imagine de statiune in paragina, pana cand autoritatile au inceput sa se sesizeze si sa actioneze in acesta directie.

Statiunea Neptun a fost pregatita pentru primirea oaspetilor in minivacanta de 1 Mai si nu putinii sunt cei care au ales sa se odihneasca aici. Tarifele de cazare Neptun in acesta perioada au fost destul de rezonabile , o noapte de cazare la o unitate clasificata la 2 stele incepand si de la 50 lei/camera.  Bineinteles cei care au avut pretentii mai mari si au dorit sa beneficieze de un nivel ridicat de confort si lux au scos din buzunar si pana la 300 lei/noapte. Locuri au fost din belsug pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Multi dintre turistii care au ales sa vina in Neptun in perioada de 1 mai si Paste au dorit sa petreaca cateva zile mai linistite in care sa aibe posibilitatea sa se odihneasca si in special au dorit sa evite aglomeratia si nebunia care este specifica statiunilor estivale precum Mamaia. Probabil de aceea si Presedintele Traian Basescu se simte atat de bine in Neptun, statiunea fiind linistita ideala pentru recreere .

Ne bucuram ca autoritatile s-au sesizat si au reamenajat statiunea deoarece a inceput din nou sa capete o imagine foarte draguta si speram ca vor continua in acesta directie pentru a “redevenii” statiunea de lux de alta data cand aici majoritatea turistilor erau impartitii intre cei cu o stiuatie materiala foarte buna si cei strainii veniti sa admire litoralul romanesc!

Comentariile sunt inchise