Apartamente eforie, vanzari apartamente

A cumpara un apartament la rosu este o operatiune costisitoare. Din pacate pretul unei renovari nu poate fi aflat cu exactitate decat atunci cand ai finalizat renovarea. Cumparand un apartament cu finisajele deja facute ai un control mai bun asupra bugetului inca de la inceput.

Datorita faptului ca este destul de greu sa gasesti o firma de incredere cu niste preturi competitive care sa se ocupe de lucrarea ta, va trebui sa poti sa aloci o buna parte din timp pentru a supraveghea personal lucrarea.

Situat intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, CITADEL beneficiaza de o plaja incapatoare de 3000 metri patrati cu nisip fin, atent selectionat de natura si de noi. Citadel nu este un oras, ci un proiect unic, intim, creat special pentru a te relaxa (apartamente eforie). Proiectul de 8 bungalouri iti va asigura linistea unui concediu la mare fara a evita distractia alaturi de prietenii tai.

Deoarece construim cu responsabilitate, CITADEL este gandit sa reziste la grade de seismiciatate ridicate, conform noilor reglementari in domeniu. Suntem convinsi ca vei petrece timp de calitate in apartamentul tau chiar si primavara, de aceea l-am imbracat pe CITADEL in polistiren de 10 cm grosime care permite transferul vaporilor de apa, facand astfel o economie de energie de pana la 40%, vanzari apartamente eforie fiind o solutie la cheie pentru tine.

Visezi la o vacanta fara griji? Atunci pregateste-te sa te muti aici cat mai curand!

Ai sentimentul ca este mai mult decat complet? Asa si trebuie, deoarece absolut nimic nu lipseste din noul apartament de vacanta.

Comentariile sunt inchise