Asigurare privata de sanatate

Asigurarea privata de sanatate este un necesar pentru toti oamenii din Romania, mai ales stiind ca spitale de stat ofera pacientilor cele mai proaste servicii, ori din lipsa fondurilor, ori din dezinteresul doctorilor cu care treaza  pacientii. Toate aceste lucruri sunt posibile datorita lipsei fondurilor. In spitalele din Romania, oamenii risca sa plece mai bolnavi decat au venit sau chiar mai rau, sa nu mai plece nicioadata pe propriile forte. Toate aceste cauze sunt datorate spitalelor care nu s-au renovat de foarte multi ani, lipsei totale sau partiale a medicatiei fiecarui pacient, doctorii care isi trateaza cu indiferenta pacienti pentru ca nu si-au primit salariile la timp, sau salariile au fost taiate.

Cel mai bun mod in care locuitorii Romaniei pot sa aiba o siguranta ca sunt trati asa cum trebuie sunt asiguratile private de sanatate, adica asigurarea obligatorie de sanatate sa fie facuta la clincile private care fata de spitalele de stat au aparatura moderna, medicii isi dau interesul pentru persoanele care trebuiesc tratate, medicatia necesara pentru pacienti se gaseste de fiecare data.

Asigurarea privata de sanatate este foarte utila in momentul in care ne  imbolnavim sau cand avem un accident de circulatie asa ca putem beneficia de tratamentul care este oferit de clinicile cele mai bune din strainatate, asa ca cumparand o polita de asigurare privata se va cheltui o suma mai mare de bani dar de fapt avem certitudinea ca serviciile medicale sunt de cea mai buna calitate.

Pentru cei ce pleaca in afara tarii sa munceasca, este recomandat sa isi faca polita de asigurare privata deoarece se poate intampla un accident la locul de munca sau in cel mai rau caz, decesul. In cazul decesului, familia sau persoana care a fost pusa drept mostenitor, beneficiaza de sume enorme de bani, de milioane de lei, sau euro. Pentru a avea siguranta ca orice tine de sanatate si se intampla ca in perioada respectiva sa nu fie bani, polita de asigurare privata isi face datoria, totul fiind gratuit datorita sumelor de bani  care sunt platite la incheierea politei.

Comentariile sunt inchise