Asiguratorul

Asigurarile de viata sunt foarte utile cand vine vorba de economi. Scopul principal al asigurari este de a furniza o anumita suma familiei in caz de deces dar s-a dovedit a fi o buna metoda de a face o economie. Acest lucru este recomandat de mai multi experti financiari care considera asigurarea pe viata un bun motivator pentru a strange economii. Taxele acestei asigurari variaza in functie de polita de asigurare.

Asigurarea in sine este o operatie financiara care poate decurge pe o durata limitata de timp sau pe viata. In cazul unei pierderi sau distrugeri asiguratorul este obligat sa plateasca o anumita suma despagubitului. Contractul de asigurari este format din mai multe acte ca cererea de asigurare si polita de asigurare. Desigur mai conteaza si conditiile contractuale. Acesta este un act juridic si se reglementeaza printr-un rapord juridic.

Aceasta asigurare iti poate oferi o acoperire mai mare in cazul in care ati optat pentru una periodica. Sunt mai multe tipuri de asigurari, asigurari de bunuri, asiguri de persoane, asigurari de raspundere civila. Cea mai folosita asigurare este cea de bunuri. De obicei se asigura autovehiculele, aceasta fiind una obligatorie. Aceasta intervine in cazul avarieri unui alt autovehicul sau autovehicul celui asigurat. Lipsa acestei asigurari se poate pedepsi prin lege cu o amenda de pana la 20.000 ron. Sunt doua tipuri de asigurare auto cea obligatorie si cea Casco. In cazul asigurari casco in cazul unui furt al masini sau orice alt tip de avariere asiguratul va fi dezpagubit de catre firma de asigurari.

In Romania exista foarte multe firme de asigurari, poti face asigurarea chiar din fata calculatorului cu ajutorul site-urilor speciale pentru asigurari online. In cautarea unei companii de asigurare puteti accesa anumite site-uri de specializare in asigurari auto care va pot ajuta in a alege pretul cel mai bun pentru asigurarea dumneavoastra. Acestia va pun la dispozitie informatii despre asiguratori,metodele de contact si ofertele lor. Scopul asigurarilor este de a va proteja bunurile si chiar pe dumneavoastra in cazul unei asigurari de viata.

Comentariile sunt inchise