Atelier despre importanta educatiei financiare precoce

In mare parte, suntem rezultatul educatiei primilor ani de viata si de scoala. Exista un moment in viata familiei cand parintii sunt nevoiti sa vina in intampinarea curiozitatii copilului. Intrebarea care se impune este urmatoarea: cum iti dai seama care este cel mai potrivit mod de a aborda subiectul bani?

In acest context si pentru a a-i ajuta pe parinti, Training Club, in colaborare cu Centrul de Studiu si Divertisment Start, va invita sa participati sambata, 17 Noiembrie, incepand cu ora 16:00, la Atelierul de Educatie Financiara. Acesta se va desfasura la sediul Centrului de Studiu si Divertisment Start din Strada Dumitru Theodor Lemnea nr. 4. La Atelier sunt invitati sa participe copiii cu varste cuprinse intre 9 si 13 ani impreuna cu parintii lor, pretul fiind de 20 RON pentru doua persoane.

Noi credem in educatia de orice natura de la varste fragede si vrem sa va oferim, dumneavoastra si copiilor dumneavoastra, cele mai bune servicii. Specialistii nostri au experienta in lucrul cu copiii si stiu sa adapteze limbajul in functie de nivelul de întelegere al acestora, astfel incat, la sfarsitul activitatii, acestia sa-si fi insusit elemente concrete utile pe viitor.

Rolul pusculitei, importanta banilor in achizitionarea lucrurilor pe care si le doresc, rostul si valoarea lor, dar si necesitatea economisirii acestora, sunt doar cateva dintre notiunile care le vor fi aduse la cunostinta micutilor. Conceptul de planificare financiara va fi elementul esential care va sta la baza acestui Atelier. Noi suntem de parere ca toate aceste lucruri aparent simple trebuie comunicate, exemplificate si confirmate copilului, pentru ca el sa poata incepe primii pasi in educatia financiara. Cu cat aceasta incepe de la o varsta mai frageda, cu atat rezultatele vor fi mai vizibile pe termen lung.

Asadar, va asteptam cu mare drag inscrierile. Pentru acest lucru aveti la dispozitie adresa de e-mail: startcsd@gmail.com sau numerele de telefon 0755.015.831 sau 0757.035.820.

Comentariile sunt inchise