Audi SQ5 TDI Exclusive prezentat in premiera la Salonul Auto Paris

Audi reuseste de fiecare data cand scoate un model nou sa se impuna prin eleganta si stil. Asa este de fiecare data si in mod evident acelasi lucru e valabil si pentru SUV-ul Audi SQ5 care impresioneaza prin look si tehnologie. Ei bine cu toate acestea Audi a decis sa mearga mai departe , sa depaseasca imaginatia clientilor si sa le ofere o varianta a acestui minunat model in editie limitata. Este vorba de noul Audi SQ5 TDI Exclusive.  Noua versiune benficiaza de o culoare speciala si de asemena la interior va avea parte de finisaje cu totul exclusiviste.

Ca motorizare noul Audi SQ5 TDI Exclusive beneficiaza la fel ca modelul de baza SQ5 TDI de acelasi motor de 3.0 litri twin-turbo V6 care dezvolta 313 cai putere si un impresionant cuplu de 479 Nm.

Dupa cum spuneam noul Audi SQ5 TDI Exclusive Concept beneficiaza de o culoare deosebita, un Albastru Aral cu efect de cristal special dezvoltat pentru versiunea limitata care transmite un sentiment profund de adancime.  Cum nu ne puteam astepta la altceva in interiorul noii editii Audi SQ5 TDI Exclusive intalnim volanul si schimbatorul de viteze imbracta in piele fina Nappa cu cusaturi albe care ofera un constrast superb. Deasemenea scaunele si fete de usa sunt imbracate in piele de cea mai fina calitate.

Singurul lucru suparator pentru acest model este faptul ce nemtii de la Audi au decis sa fabrice doar 50 de masini de SQ5 TDI Audi Exclusive Concept.

Prezentarea noului Audi SQ5 TDI Exclusive va avea loc in luna septembrie in Franta la Salonul Auto de la Paris, unul dintre cele mai importante eveniment auto din lume, iar pretul masinii este unul de luat in seama. In Germania va fi de 92,000 euro cu 33,500 Euro mai scump fata de versiunea de baza Audi SQ5.

Comentariile sunt inchise