Avantajele usilor de garaj sectionale

Usa de garajUsile de garaj sectionale pot fi produse in functie de cerintele clientului in ceea ce priveste dimensiunea si culoarea. Datorita acestei abordari de productie flexibile, ele pot fi folosite atat la constructiile noi ce implica solutii arhitecturale inovative cat si la reabilitarea constructiilor vechi.

Usile de garaj sectionale sunt produse astfel incat sa poata fi utilizate de orice persoana pentru care sunt importante confortul, calitatea, estetica, si mai presus de toate, siguranta.

Usile de garaj sectionale sunt pozitionate vertical atunci cand usa este inchisa, si orizontal, la nivelul tavanului si paralel cu pardoseala atunci cand usa este deschisa. Acest tip de solutie ofera un grad mare de confort.

Usurinta in exploatarea usii de garaj este garantata de arcul de torsiune. Pentru o mai usoara si confortabila utilizare, fiecare usa de garaj trebuie echipata si cu un sistem de actionare electrica pe langa cel standard de actionare manuala.

Calitatea usilor de garaj sectionale este oferita de tipurile de materiale folosite in procesul de fabricare: folii de otel, spuma poliuretanica de umplere si garnituri proiectate pentru o folosinta indelungata. Cele mai importante caracteristici ale usilor de garaj, din punct de vedere al izolarii, sunt cea termica si cea fonica.

Siguranta unei usi de garaj sectionala este asigurata de sistemul manual de inchidere – deschidere, de broasca cu cilindru cu tija incorporata, de sistemul de siguranta cu arc si de comutatorul de suprasarcina.

Comentariile sunt inchise