Barbatii- greseli cand vine vorba de imbracaminte

Da, intradevar. Barbatii au ei o problema cand vine vorba de imbracaminte. Sunt barbat si obiectiv vorbind, as putea spune ca nu stim, ca nu suntem atenti si asa mai departe. Glumesc, bineinteles. Obiectiv vorbind, marea noastra problema e ca de multe ori, suntem prea lenesi sa facem un lucru cum trebuie. La imbracaminte referindu-ma ca in reeest… ne descurcam nu e problema. Uite, daca vorbim de ceea ce inseamna camasi barbati neaparat trebuie sa amintim de greseala de a merge cu ele “pline de micul dejun sau de pranz”. O imagine buna se construieste greu si se pierde usor. Nu e cazul sa stie sefii, colegii si subalternii ce ti-a pus sotia in fata. La fel daca vorbim si de ciudatele asocieri de carouri cu dungi si cu enspe mii de culori. Sincer? Nu esti la circ.

Problema numarul doi, tine de pantaloni si blugi barbati. Daca femeile poarta panataloni cu talia mai sus, nu inseamna ca si barbatii ar trebui sa o faca. Acesti pantaloni sunt doar pentru femei. Barbatii ar trebui sa poarte pantalonii asezati lejeri pe solduri. Nici moda cu pantalonii purtati pe jumatatea fundului nu tine. Doar la tineri rebeli si la rapperi. In nici un caz la serviciu sau pur si simplu, in societate. Si ca tot veni vorba de rapperi, tot ei sunt singurii care poarta pantalonii prea lungi. Barbatii trebuie sa poarte pantalonii exact pana la nivelul gleznei: nici mai lungi nici mai scurti, sa nu atarne peste pantofi pentru ca vor arata foarte urat.

Numarul trei este ultimul despre care vorbesc. Fie ca este vorba despre pantofi, adidasi si orice alta piesa de incaltaminte, aceasta trebuie sa fie mereu lustruita si curata. Astfel, barbatii ar putea sacrifica in fiecare dimineata sau seara, 10 minute pentru aceasta indeletnicire.

Ce vreau sa invatati este nu faptul ca am facut doua-trei glume, aproape rautacioase, ci faptul ca in societate, conteaza foarte mult toate aceste detalii.

Comentariile sunt inchise