Beneficiile unui sistem de supraveghere video

Multumita noilor sisteme de supraveghere video ai posibilitatea de a verifica in orice moment randamentul angajatilor, siguranta bunurilor, a copiilor dar si a altor lucruri la fel de pretioase. 24 de ore intr-o singura zi si un numar de 7 zile pe saptamana, camerele de supraveghere va asigura siguranta de care aveti nevoie in orice moment.

Sistemele de monitorare bazate atat pe inregistrare sau cele cu o supraveghere online sunt disponibile inca de acum 20 de ani. Acestea va ofera posibilitatea de a conecta orice dispozitiv de supraveghere video la un pc sau un tv analogic, mai mult de atat noile sisteme de supraveghere video pot fi conectate direct la sisteme hardware fizice cat si online.

Monitoarele folosite sunt TV-urile analogice sau calculatoarele dotate cu minimul indispensabil. Diferentele intre un sistem analogic si cele pc based sunt destul de mari avand in vedere posibilitatile oferite in plus de catre sistemul pc based.

Rezolutia inregistrarii efectuate de un sistem pc based este mult mai mare decat cea realizata de un sistem analogic, aceasta ajungand pana la o rezolutie de 640 x 480 va poate oferi mai multe informatii, atunci cand necesitati un detaliu suprins de camerele video.

Mult mai practic si mai confortabil, camerele de supraveghere video va ofera posibilitatea de a viziona o inregistrare in timp scurt, iar mai mult de atat, cantitatea de informatii ce poate fi stocata pe un sistem pc based este mult mai mare. Unul din detaliile cele mai importante este modul in care va puteti supraveghia bunurile, acest sistem poate fi accesat de oriunde din lume deoarece permite conectarea sistemului la internet.

Fie sau nu, este mult mai usor de prevenit o infractiune ce se poate desfasura in locuita sau biroul tau. De cele mai multe ori camerele de supraveghere sunt evitate de catre hoti, acestea constituie o grija in plus si un timp de actiune disponibil mult mai mic.

Aceste sisteme de monitorizare pot fi utilizate atat pe durata zilei cat si pe timpul noptii cand gradul de luminozitate atinge nivelul 0, multumita sistemelor inflarosu puteti avea deasemenea imagini din biroul, locuinta sau depozitul tau chiar si pe timpul noptii.

Alege cu incredere produsele oferite de catre www.microtech.ro, siguranta ta este in mainile noastre !

Comentariile sunt inchise