Betonul in amenajarea gradinii

Pavajele din beton ne dau o multime  de idei de decorare personalizate si diversificate prin culoare, forma si modele de intindere disponibile. Aceste pavaje pun in evidenta spatiul exteriora. Betonul este un produs veritabil si este cel mai utilizat material in constructii la nivel mondial. Fapt ce se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si trainiciei deosebite pe care o probeaza de fiecare data.

Astfel putem sa admiram chiar si in zilele nostre Pantheonul din Roma, cladit din beton in urma cu 2000 de ani.

Betonul reprezinta de fapt o mixtura inteligenta din var, ciment si apa, iar  in functie de produsul final dorit, se pune si alte agregate, cum ar fi nisip sau pietris.

In procesul de fabrictie al produselor se pune pentru fiecare sortiment in parte aditivi, care sa ridice nivelul de rezistenta al pavajului, si pigmenti de culoare, care ofera suprafetei cu pavele un plus de culoare.

Compozitia betonului este din materiale naturale, are o dilatare minima la caldura si se contracta putin la ierni grele.

In plus, odata cu trecerea timpului, pietrele din beton isi formeaza patina, de unde rezulta o atmosfera mai prietenoasa, dar si autentica, precum si senzatia ca betonul traieste.

In plus, pavelele din beton sunt un material ecologic, convergent cu mediul inconjurator atat pe durata fabricarii cat si a utilizarii sale, si se recicleaza foarte usor in totalitate.

Olimpiada Prod produce si comercializeaza pavele, pavaje, garduri si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Str. Fortului Nr. 31, Ilfov, Chitila-Rudeni Bucuresti Sector 6.

Comentariile sunt inchise