Bijuterii din labradorit la F2O.ro

colier din margele de labradoritMereu ne preocupam de sanatate si de buna noastra dispozitie, pentru ca daca nu le mai avem pe acestea si simtul umorului, nu mai avem nimic, in aceasta perioada de constanta criza.

Avem noroc ca in studiile asupra pietrelor semipretioase s-a decoperit o piatra care protejeaza aura si energiile pozitive pe care le avem. Aceasta piatra cu totul speciala este labradoritul, iar F2O.ro ne ofera o lista intreaga de bijuterii care o au. Ce mod mai usor exista de a  purta la tine o piatra cu proprietati atat de benefice decat prin intermediul unei bijuterii?

Pentru cine este bun labradoritul?

Se pare ca, nu toata lumea poate beneficia de efectele benefice ale labradoritului. Piatra a fost asociata cu anumite zodii: rac, leu, balanta, scorpion, sagetator, varsator si pesti. Pe langa acestia, s-a facut o legatura intre labradorit si persoanele care poarta numele de Doru, Dora si Dorina.

Pietrele sunt legate si de ziua in care se nasc oamenii. Labradoritul este legat de persoanele nascute sambata. Labradoritul este asociat si cu planeta Venus, fiind o piatra de foc, dar si cu numerele 6 si 7.

Care sunt beneficiile labradoritului?cercei din piatra de labradorit

La nivelul cognitiv, labradoritul stimuleaza intuitia, activitatea cerebrala, imaginatia, spiritul inovator, originalitatea, credinta si increderea. De asemenea, ajuta la iluminare, la concentrarea asupra unui obiectiv si la acceptarea propriului destin. Daca aveti probleme de concentrare in momentul meditatiei sau a rugaciunii, tot labradoritul va ajuta. De asemenea, aveti nevoie de el daca doriti sa va memorati visele. Tot la nivel de concentrare, labradoritul mareste rezistenta la un timp de lucru mai lung, fara extenuare.

Un efect foarte benefic al acestei roci este acela de protejare si purificare a aurei si protejarea energiei. La nivel relational, asigura un liant, reduce anxietatea, teama, balansul emotional, amintirile neplacute, dezamagirile, iluziile si stresul. Va ajuta sa descoperiti partea buna din fiecare lucru, aducand cu sine noroc, bucurie si bunatate. De altfel, este o piatra recomandata persoanelor care trec prin momente neplacute, tensiuni puternice, frustrari si persoanelor care nu au relatii armonioase cu cei din jur.

Socializand cu persoanele din jurul tau, poti ajunge sa dai peste asa-numitii vampiri energetici. Labradoritul este acolo sa va protejeze de efectele acestora. De aceea este recomandata persoanelor care intra in contact cu foarte multe persoane, cum ar fi psihologii, orinologii si psihanalistii.

La nivelul organismului, labradoritul are un puternic rol protector asupra sanatatii. In cristaloterapie, asezat pe zonele bolnave sau in zona chakrei corespunzatoare, poate avea efecte miraculoase. De asemenea, este folosit si ca instrument de masaj in reflexoterapie. Ca parti ale corpului in care are un efect constatat sunt: ochi, creier, gat si aparatul genital. S-au constatat ameliorari in cazuri de raceala, guta, reumatism, dureri menstruale si hipertensiune arteriala.

Leave a Reply