Bilete Low Cost Ieftine

Avionul a devenit intr-un timp foarte scurt un mijoc de transport pentru aceia ce au nevoie sa calatoreasca in strainatate. Datorita cererilor foarte mari pe care companiile il au, acestia au incercat sa faca tot posibilul ca pasagerii curselor low cost sa calatoreasca confortabil si in siguranta la un pret redus fata de companiile care au curse normale.

Companiile aeriene low-cost scot la vanzare bilete la cele mai mici preturi dar in schimbul acestui fapt se elimina unele servicii care le au restul comaniilor aeriene. Aceste servicii sunt:

-daca pasagerii doresc mancare si bautura platesc aceste servicii pe cand la companiile aeriene fara low cost aceste servicii sunt gratuite

-pasagerii nu pot sa isi rezerve locuri decat contra cost

-companiile aeriene low cost folosesc doar un singur tip de avion pentru aceste zboruri

-exista doar o singura clasa de pasageri

-nu exista zboruri fara legatura adica nu exista escala

-pentru aceste zboruri se utilizeaza aeroporturi secundare deoarece aceste aeroporturi percep taxe mai mici

-daca pasagerul face plata cu cardul acesta plateste comisionul, se percepe un cost suplimentar pentru bagajele de cala si pentru check in-ul din aerport

Online se gasesc cele mai bune oferte pentru achizitionarea biletelor low cost. Cumpararea biletelor de avion low cost este mult mai ieftina astfel deoarece daca se cumpara de la agentiile de turism acestia percep comisioane si taxe suplimentare ceea ce online totul este cat mai simplificat si mai ieftin.

 

O companie aeriana low-cost sau low cost airline este o companie aeriana care ofera in general bilete la preturi foarte scazute prin eliminarea unor servicii traditionale oferite pasagerilor. Conceptul este originar din Statele Unite de unde s-a raspandit rapid în Europa la inceputul anilor 1990. Termenul low-cost caracteriza initial companiile aeriene care reuseau sa aiba costuri mai reduse decat competitorii, insa ulterior, datorita publicului si mediei, termenul a inceput sa se refere la companiile aeriene care ofera bilete la preturi foarte scazute prin eliminarea unor servicii.

Comentariile sunt inchise