Blog culina: Retete ca la mama

S-a lansat blogul culinar Retete ca la mama, o colectie delicioasa de retete culinare apartinand spatiului Transilvaniei si Banatului in mod special, dar si multe retete culinare moderne, din bucataria contemporana romaneasca si internationala, pe langa retete absolut inedite ale autoarei, inspiratii de moment prinse mestesugit in obiectivul camerei fotografice si explicate cu umor si arta.
Toate retetele culinare, chiar si cele mai complicate, devin accesibile nu doar celor experimentati in bucatarie, dar si incepatorilor, fiind explicate cu imagini pas cu pas care surprind principalele faze ale prepararii.
Retete ca la mama promoveaza un stil de viata simplu si sanatos, propunand celor interesati de prepararea retetelor ingrediente 100% naturale.
Pe Retete ca la mama se pot gasi retete de mancaruri, fripturi, minuturi cu carne si peste, dar si mancaruri de post, o colectie bogata de retete de prajituri, torturi, placinte si alte dulciuri de casa, o sectiune foarte bine reprezentata de panificatie si patiserie, dar si aperitive, conserve, garnituri, sosuri sau paste de casa.
Retete ca la mama este o adevarata carte de bucate online, o carte de bucate foarte amanuntit si elocvent explicata, a carei lectura si punere in practica va aduce mari satisfactii chiar si celor mai pretentiosi gurmanzi.

Comentariile sunt inchise