Bran

Este numit si ”orasul lui Dracula” asa ca orasul Bran va va oferi oportunitatea de a fi mai aproape de amintirea celui care a fost sangerosul Vlad Tepes. Avand cazare Bran veti avea o vacanta de neuitat, atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara, iar obiectivele turistice nu vor lasa de dorit.

In ciuda istoriei asa-zis ”morbide”, orasul este unul linistit si primitor si chiar cei mai stresati dintre turistii care aleg Branul pentru vacanta lor, vor fi multumiti de aerul curat si proaspat de aici. Cei anemici sau cei care au probleme respiratorii ar trebui sa opteze pentru un concediu cu cazare la Bran, deoarece aerul imbogatit in ozon si mediul natural ar putea afecta in mod pozitiv starea sanatatii lor.

Exista o multitudine de unitati care ofera cazare in Bran, incepand de la hoteluri si pana la vile, sau case unde oamenii primitori va vor putea oferi gazduire. Preturile sunt accesibile, deci pentru o noapte in Bran puteti scoate din buzunarul dumneavoastra sume incepand de la 15 USD pe zi.

Exista in Bran o varietate de oferte turistice. Mai intai de toate, vestitul castel cu acelasi nume ca al orasului, insa puteti vizita si muzeul, capela ”Inima Reginei Maria”, Hanul Bran, sau numeroasele obiective naturale, care va vor convinge ca ati facut o alegere potrivita cand ati optat pentru un sejur in Bran.

Orasul se afla la 25 de km departare de Brasov pe DN 73, asa ca o vacanta in Bran va fi la indemana dumneavoastra si din punct de vedere a traseului pe care trebuie sa-l faceti, iar multitudinea de servicii pe care le ofera toate tipurile de cazare din Bran nu va face decat sa va ofere un sfarsit de saptamana, sau o vacanta mai frumoasa.

Comentariile sunt inchise