Bran Moeciu

Bran Moeciu este una din cele mai cautate zone turistice de pe Valea Prahovei.  Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului delimiteaza granitele zonei. Peisajele aici sunt la fel de spectaculoase in orice anotimp.

Natura este cea care ofera pace si liniste, iar la Bran Moeciu cu siguranta le veti gasi. Peisajele variate incanta privirea, aerul proaspat ademeneste sufletul , iar  salbaticia locului da vitalitate.  Dupa acesta experienta vei deveni o alta persoana, vei gandi mai liber si vei avea mult mai multa incredere in fortele proprii.

Localitatea Bran Moeciu ofera o multime de posibilitati de cazare. Hotelurile si pensiunile sunt deschise tot timpul anului si astepata turistii ce doresc sa experimenteze o “altfel” de viata.  Preturile de cazare la Moeciu sunt rezonabile, oamenii sunt simpli, muncitori si dorinici sa impartaseasca din obiceiurile lor cu cei ce isi petrec vacantele aici.

Zona, pe langa frumusetile peisagistice, are legende si povesti care au facut incojurul lumii.  Fascinanta legenda a Contelui Dracula a atras multi turisti de pe tot globul.

Oferte de cazare la Bran Moeciu veti intalni chiar in apropeirea obiectivelor turistice si

Comentariile sunt inchise