Bratari de identificare- controlarea accesului intr-un mod simplu, eficient si elegant

La diferite evenimente v-ati intalnit cu siguranta, macar odata, cu bratarile de identificare.
Sunt colorate, cu sau fara inscriptionare si inlocuiesc biletele traditionale de intrare.
Care sunt avantejele inlocuirii biltelelor cu bratari de identificare?
Bratarile pot fi folosite la toate tipurile de evenimente si la toate locurile unde este necesara controlarea accesului.
Cateva dintre locurile unde este recomandat folosirea bratarilor de identificare:
– spectacole aeriene, parcuri de distractii, arene si sali de spectacole, centre de bowling si role, campinguri, cazinouri, universitati, concerte, scoli, cluburi de noapte si baruri, curse de masini si motociclete, evenimente religioase, gradini zoologice, locuri de supraveghere copii, festivaluri, hoteluri, muzee, centre stiintifice, stadioane si echipe sportive, aqua parcuri, etc.
Bratarile sunt realizate din diferite materiale: Tyvek, Plastic, Vinyl, Textil.
Sunt rezistente la incercarile de intindere si rupere chiar si in mediul acvatic, nu sunt transmisibile. Astfel putem sa evitam sa participe la eveniment persoanele care nu au platit taxa de intare.
Este foarte simplu inscriptionarea lor. Pot fi o sursa de venit , in cazul in care folosim bratari insacriptionate cu sigla sponsorilor.
Cu ajutorul bratarilor se poate identifica persoanele care au interdictie la diferite parti ale evenimentului sau la diferite servicii. (ex.. evitam cu usurinta ca minorii sa consume alcohol).
Bratarile cu cupoane de control sunt ideale pentru administrarea serviciilor suplimentare: tombola, bauturi, mancaruri, alte facilitati.
Sunt ideale pentru identificare personalului, a voluntarilor si a persoanelor VIP.
Bratarile Tyvek sunt ideale pentru evenimnetele care dureaza o singura zi, cele Tyvek, Plastic si Textil sunt recomandate si pentru evenimentele care dureaza mai multe zile.
Putem sa apreciem intr-adevar avantejele bratarilor doar dupa ce le-am incercat.
www.bratari24.ro

Comentariile sunt inchise