Cadoul perfect pentru o femeie, doar un mit?

Creierul unei femei functioneaza altfel decat cel al unui barbat. Numeroasele conexiuni dintre emisfere cauzeaza sensibilitatea, sentimentalismul si accent pe care il pun  pe emotii si comunicare. Din acest motiv, orice cadou care sa placa unei femei trebuie sa fie daruit din sufletul tau pentru sufletul ei.

Nu o sa gasesti usor idei de cadouri pentru femei, mai ales ca majoritatea sunt exigente. Cadoul pentru o femeie trebuie sa fie gandit pentru ea, sa o reprezinte sau – piesa de rezistenta – sa fie un simbol al iubirii voastre, o rama foto, un breloc gravat, sau orice obiect care poate fi personalizat.

Femeile se dau in vant dupa toate lucrurile care contribuie la infrumutesare fie ca este vorba de haine, bijuterii, produse cosmetice sau decoratiuni pentru casa. Planuieste asadar o sesiune de shopping, de preferat cu una dintre prietenele ei daca nu ai incredere in observatiile personale. Sa nu faci greseala sa-I faci cadou unei femei o bluza cu doua numere mai mari, va gandi ca o crezi grasa.

Daca pana acum i-ai tot daruit bijuterii, este cazul sa schimbi placa. Poti in schimb sa-i cumperi o cutie de bijuterii sau un dulapior pentru pantofi. Femeia are foarte multi pantofi, dar niciodata suficienti. In acelasi capitol intra si expresia “o femeie nu are niciodata prea multe genti”. Da-i crezare si orienteaza-te linistit spre o geanta deosebita sau un portofel de dama din piele, pe care nu si-ar permite sa si le cumpere singura.

Cel mai usor ajungi la sufletul unei romatice desavarsite daca ii faci cadou de ziua ei un bilet la premiera la care ar fi vrut sa ajunga, urmat de o cina intr-o locatie dichisita. Daca bugetul iti permite, fa-i surpriza de ziua ei o escapada intr-un oras romantic sau in insule… va fi toata numai un zambet.

Ca sa nimeresti cadoul ideal pentru o femeie trebuie sa tii cont doar de cateva aspecte: De tipul de relatie pe care il aveti, de durata relatiei, de varsta ei, de hobby-urile si activitatile ei, de tipul personalitatii si de preferintele personale, de nevoile si problemele pe care i le-ar putea solutiona cadoul tau, de modul in care ambalezi si oferi cadoul. Femeilor le plac surprizele, nu stiai?

Comentariile sunt inchise