Calculatoare la mana a 2-a in Bucuresti

In zilele noastre cei care cumpara calculatoare la mana a 2-a intra in randul oamenilor care stiu sa chibzuiasca banul, acesti oameni opteaza pentru un calculator sh din lipsa banului. Dar noi ii asiguram de un singur lucru si le spunem ca un calculator second hand nu este neaparat un calculator vechi, pot avea diverse configuratii, cu procesor de la pentium 4 cu frecventa de 1.8 pana la procesoare core 2 duo, cu memorie ram de la 512 mb pana la configuratii cu 4 gb ram si de la hdd de 40 gb pana la configuratii ce au 750 gb.

Asadar v-am povestit putin de configuratiile care se gasesc pe site-ul nostru, acum a sosit momentul sa va spun de garantie. Cand vorbim de garantie nici nu trebuie sa ne gandim ca este mai mica de 12 luni cu posibilitate de extindere pana la 36 de luni. Pentru un produs sh este destul de mult insa asta dovedeste ca marfa este de calitate si nu ne lasa dupa cateva luni.

Avand in vedere faptul ca sunt second hand nu trebuie sa uitam ca sunt si brand-uri, printre calculatoare se numara firme precum: dell, hp, nec, fujitsu siemens etc. iar calculatoarele vin complete din tari precum franta si germania. Aceste calculatoare sunt testate di verificate de noi, asadar functionalitatea lor nici nu se discuta pentru ca va oferim garantie.

Pentru cei care doresc sa faca comenzi de calculatoare second hand ii invitam sa intre pe site-ul si sa-si aleaga produsul dorit. Dupa efectuarea comeznii un consultant al departamentului vanzari va va suna pentru a confirma comanda trimisa. Atentie: pachetele nu se trimit pana ce clientul nu a fost contactat telefonic si a confirmat comanda.

Expedierea coletului se face de pe o zi pe alta, referindu-ne la zilele lucratoare.

Comentariile sunt inchise