Cani personalizate pentru companii sau evenimente

cani personalizate

Cani personalizate termosensibile

Unul din  elementele indispensabile vietii noastre zilnice, indiferent ca ne referim la marea parte a timpului petrecut acasa sau la orele de serviciu, se refera la necesitatea de a ne hrani si hidrata corespunzator.  Fie ca am optat pentru solutii personalizate, fie ca ne-am indreptat catre materiale standardizate, vesela, pahare sau seturi speciale, am observat ca pe piata exista o multitudine de variante ce ne pot multumi.   Insa indiferent de ocazie, de eveniment sau de persoana careia ne adresam, vrem de cele mai multe ori sa gasim ceva original, nu foarte adesea intalnit. Descopera aici cani personalizate ce pot sa acopere o sumedenie de directii precum – seturi Macchiato, cani de ceai, pahare din portelan sau ceramica, cani din otel, termosuri,  pahare din inox.

 

Care sunt modurile prin care putem sa personalizam si sa ne punem amprenta asupra unor astfel de obiecte? Sau altfel spus, care sunt lucrurile ce pot fi  tiparite pe aceste cani?

– logo-ul sau emblema firmei (cat si orice element definitoriu) poate sa fie o optiune potrivita; insotita de informatii de contact – site/numar de telefon, aceasta modalitate poate fi binevenita, atat pentru a starni curiozitatea sau interesul partenerilor de afaceri cat si celor care inca nu sunt clienti.

– numele angajatului sau partenerului, alaturi de doua sau trei cuvinte speciale pot sa aiba foarte frecvent un efect chiar mai puternic.

– in functie de sezon, sarbatori sau evenimentele celebrate, aceste cani personalizate pot sa fie decorate cu modele variate precum – mingi de baschet, rachete de tenis, masini, fulgi de zapada, Mos Craciun, brazi, iepurasi,  etc

– numele invitatului sau un mesaj special, imprimat pe paharele de vin, in cadrul unei nunti; aceasta personalizare  va starni un val de apreciere, dand o senzatie de bine – cum ca oamenii sunt cunoscuti, sunt apreciati si respectati pentru cine sunt.

– imagini si poze amuzante (fie ca e vorba de animatii sau  fotografii efective) – insotite de cateva cuvinte, scrise cu fonturile potrivite, in culori puternice, astfel de cani sunt greu de confundat.

– pentru efecte speciale, se poate opta varianta canilor colorate ce dezvaluie un mesaj ascuns (prin albire, sau din contra, prin intunecare) – aceste pahare personalizate,  termosensibile, se potrivesc atat pentru cafea, ceai sau alte bauturi, fiind tot mai cautate.

 

Un alt avantaj e ca azi, datorita tehnologiilor avansate, clientii pot sa aleaga dintr-o varietate incredibila de modele de pahare si cani personalizate (de variate marimi, forme si culori) – in pachete identice, fie cu variante diferite (fiecare bucata avand de exemplu un alt model sau un alt text).

 

Creativitatea si un mic research pot sa ajute enorm la stabilirea unor solutii optime pentru fiecare oportunitate de acest tip – fie ca e vorba de o surpriza pentru colegi sau angajati, pentru parteneri sau clienti, cat si de  promovarea unor campanii sau evenimente in sine. Oferta de cani personalizate prin Bursadeprint  include variante de pahare, halbe, termosuri si casti de calitate ridicata, ce pot fie inscriptionate in regim de urgenta sau regim normal.

Comentariile sunt inchise