Capitala Fotbalului pentru o noapte

Turismul din Bucuresti a inflorit in ultimii ani, fiind cel mai vizitat loc din Romania la ora actuala conform unor studii. Datorita locurilor ca centrul vechi in care turisti gasesc o sumedenie de cafenele, restaurante cluburi si tot mai multe. Orasul are avantajul noptilor vii in care mai ales in centrul vechi gasiti seara de seara sute de persoane care se distreaza in toate cluburile din jur.

Cazarea in hotelurile din Bucuresti a devenit mult mai ieftina ca in ani trecuti pentru a atrage turistii care sunt dornici sa vada capitala Romaniei. In topul celor mai ieftina orase din lume Bucurestiul este pe locul 3. Locul 1 este ocupat de catre capitala Bulgariei Sofia si al doilea loc ocupat de Cracovia Polonia.

Insa Bucurestiul sta la coada clasamentului cand vine vorba de calitatea vietii, iar turistii care vin in Romania pentru a vedea partea frumoasa a orasului sunt speriati de anumite strazi si ganguri pline cu caini, gunoaie, si multe altele.

In urma constructiei noului stadion National Arena, FRF a reusit sa aduca la Bucuresti finala Europa League dintre Athletico Madrid si Athletico Bilbao. In urma acestei finale fanii celor doua echipe au cheltuit circa 30 de milioane de euro in cele 2 zile de

de inainte jocului. S-au pregatit circa 11.000 de camere de hotel, 100 de baruri, pub-uri si cluburi deschide in centrul vechi. Dupa aceasta finala Bucurestiul a fost cunoscut ca o capitala europeana capabila sa sustina evenimente sportive si turisti in cele mai bune conditii.

Tot mai multe agentii de turism din afara Romaniei si reviste cu tema turistica recomanda vizitarea capitalei Romaniei pentru arhitectura sa unica si distractia care are loc zi si noapte. Ei recomanda si o lista de hoteluri la care pot fi cazati turisti in cele mai bune conditii cu cele mai bune preturi pentru un sejur cat mai placut.

Comentariile sunt inchise