Cartuse compatibile vs cartuse originale

Cartusul imprimantei s-a golit, iar dumneavoastra nu stiti pentru ce sa optati: pentru inlocuirea acestuia cu un cartus original, inlocuirea cu unul compatibil sau sa alegeti variant reumplerii intr-un centru specializat…

Varianta inlocuirii cu unul original este preferabila, insa presupune cheltuieli destul de mari. Acestea sunt realizate de acelasi producator ca imprimanta si sunt garantate. Insa dezavantajul il reprezinta pretul foarte ridicat.

Trebuie sa stiti ca exista variante alternative astfel incat sa reduceti costurile pentru imprimare! In scopul de a economisi bani de la bugetul destinat acestui gen de produse, o multime de companii, dar si persoane fizice, opteaza pentru serviciile de incarcari cartuse sau adopta varianta achizitionarii de cartuse compatibile.

De retinut: daca un cartus a fost reumplut de mai multe ori, in momentul in care nu se mai poate reincarca, puteti apela la varianta utilizarii cartuselor compatibile.

Care sunt insa avantajele acestor tipuri de cartuse?

In primul rand, este vorba de pret. Acesta este mult mai scazut decat varianta achizitionarii unuia original, astfel incat, in timp, costurile se vor reduce semnificativ. Mai ales ca sunt unele societati in care numarul de imprimante este unul destul de mare. Apoi, calitatea printarii este aceeasi, ele fiind garantate sa functioneze la aceleasi standarde. De asemenea, unele cartuse compatibile au mai multa cerneala/toner decat cartusul original. Majoritatea celor care opteaza pentru varianta compatibilelor, sunt foarte multumiti, data fiind calitatea si numarul de pagini pentru care pot fi utilizate, iar acest lucru este confirmat de reputatia si volumul de utilizare a acestora la nivel mondial.

In concluzie, cartusele compatibile sunt produse de alti producatori decat cei care au realizat originalul corespunzator, insa economiile pe care le faceti in acest mod sunt semnificative: in unele cazuri, reducerea poate ajunge chiar la peste 50% fata de pretul unui cartus original.
Ramane sa va decideti daca veti utiliza cartusele pentru imprimanta originale sau pe cele compatibile.

Comentariile sunt inchise