Cautarea unei masini de inchiriat

Uneori, cautarea unei masini de inchiriat poate deveni de-a dreptul frustranta. Ai de ales intre a vorbi la telefon ore intregi si  a te  intalni cu tot soiul de agenti ai diferitelor firme de inchirieri auto , sau a  vizita nenumarate site-uri de servicii rent a car. Indiferent de mijlocul de informare ales, multimea optiunilor disponibile de pe piata te vor face putin confuz.

Prinderea unei oferte bune este o chestiune ce tine de cautare. Obtii rezultate mai bune in cautarile tale daca iti propui sa iti folosesti timpul comparand preturile si discount-urile. Asta se aplica chiar daca ai o firma de inchiriere la care apelezi mereu, intotdeauna exista posibilitatea ca cineva sa aiba o oferta mai buna. Inainte de a inchiria o masina citeste cu atentie ” termenii si conditiile  de inchiriere” dar si taxele si tarifele ascunse. Acestea pot incheia sau pot desface targul.

In cazul acesta, cum poti gasi cel mai bun targ fara a fi nevoit sa iti amani calatoria pana verifici  toate ofertele existente? Nu astepta pana in ultimul moment. Cautarea online si contactarea agentilor de inchirieri auto cer timp. Incepe cautarea de indata ce ai aflat datele plecarii. Astfel, vei avea timp sa gasesti oferta cea mai avantajoasa.

Noteaza-ti intr-un document ofertele gasite deja. Daca nu ai gasit toate informatiile dorite nu ezita sa telefonezi firmei de inchirieri auto, comunicarea prin email poate fi destul de lenta in cazul unor firme. In cazul in care vrei sa discuti despre tarife si preturi, de preferabil ar fi sa porti discutia in scris, niciodata prin telefon.

Daca planuiesti sa calatoresti prin diferite tari cu masina inchiriata, asigura-te ca firma de inchirieri masini iti permite asta. Ar fi neplacut sa fii intors din drum tocmai la granita.
Ca o ultima idee, daca gasesti o oferta avantajoasa, nu ezita sa faci o rezervare. Defapt , fa mai multe rezervari , majoritatea firmelor de rent a car iti permit sa faci rezervari fara sa platesti . Daca gasesti o oferta mai avantajoasa mai tarzi, le poti anula pe celalalte.

Comentariile sunt inchise