Cazare in Predeal

Statiunea montana Predeal, pe care o indragim atat de multi, este orasul situat la cea mai mare altitudine din tara noastra, la 1060 m. Aceasta oaza de frumusete si distractie este situata pe Valea Prahovei si este inconjurat de masivele Bucegi, Postavaru, Piatra Mare si Baiului. Acest oras a fost in trecut o localitate aflata la granita cu Imperiul Austro-Ungar si astazi existand in aceasta zona un post de graniceri din trecut.

De asemnea, in zona Predeal exista o multitudine de atractii turistice, care fac din vacanta petrecuta aici o adevarata incantare. De asemenea, pe langa frumusetea peisajelor care iti taie rasuflarea si a aerului curat, foarte oxigenat, benefic pentru sanatate, principalul motiv pentru care turistii aleg sa vina aici sunt partiile grozave. perfecte atat pentru incepatori, cat si pentru schiorii avansati.

Anul acesta, de 1 Mai, Predealul a gazduit peste 1000 de turisti, peste 30% din totalul locurilor de cazare fiind ocupate in acea perioada. Cei care au ales Predealul pentru a-si petrece aceasta scurta vacanta s-au putut bucura de plimbari cu ATV-ul, drumetii pe munte, dar si de soare, aer curat si privelisti care iti incanta ochii. Cei mai multi au avut posibilitatea sa gaseasca cazare ieftina la Predeal, deoarece hotelierii si propietarii de pensiuni au inteles ca trebuie sa mai lase la pret, daca isi doresc ca turistii sa le treaca pragul pe timp de criza. In plus, cei care au venit in aceasta perioada au beneficiat de discounturi la cazare, daca au ales sa se cazeze mai multe nopti.

 

Comentariile sunt inchise