Cazare pe litoral

Eforie Nord, situata la circa 12 km de Constanta, se intinde pe litoral intre lacul Techirghiol si Marea Neagra, folosind astfel efectele balneoclimaterice oferite atat de aerosoli, cat si de actiunea benefica a namolului. Vezi mai multe detalii pentru cazare in Eforie Nord.

Nisipul auriu, renumit prin finetea sa, este ideal pentru aeroterapie si bai de nisip.
Ingemanarea dintre uscat si apa se face treptat, plajele coborand lin in mare, si fiind adecvate copiilor si celor care nu stiu sa inoate. Exista zone late de 100-200 metri unde apa nu depaseste 1- 1,5 m. adancime.

Avand o salinitate redusa (numai 17%), turistii pot practica fara retinere sporturi subacvatice si nautice. Nu exista maree si nici vietuitoare marine periculoase. In schimb jocul delfinilor poate crea un adevarat spectacol pentru norocosii aventurieri.

Acest intreg complex format din apa, nisip, aer si soare are efecte terapeutice, facand miracole cu cei care cauta un loc benefic pentru sanatate. Aerul este bine ionizat cu aerosoli marini, care impreuna cu influenta valurilor genereaza cure speciale de talasoterapie – cu rol foarte important in intarirea sistemului imunitar.

Autorizata si clasificata de Ministerul Turismului la 4* Vila Elena va intampina cu o atmosfera intima si relaxanta. Este o constructie noua (finalizata in 2001), dotata cu centrala termica proprie (apa calda permanent), aer conditionat, mobilier in intregime din bambus, mocheta profesionala antistatica. Este locatia ideala pentru cazare pe litoral.

Toate spatiile de cazare au balcon si sunt dotate cu TV, frigider, iar baile au cada, priza, uscator de par, aerisire direct in exterior. In plus, pe fiecare palier exista spatiu de recreere comun.

Capacitatea vilei este de 4 camere duble si 4 apartamente (suites), sala mic dejun, receptie. Curtea vilei este de 1.100 m.p., plina de verdeata.

Comentariile sunt inchise