Ce bonusuri ofera cazinourile online

Bonusurile sunt unul din modurile prin care un cazinou online isi atrage clientii. Ele sunt sisteme de plata compensatorie pentru anumite avantaje pe care cazinoul le obtine de pe urma loialitatii clientilor sai.

Astfel, exista bonusuri pentru cei care se inscriu pe un site al unui cazinou online, asa numitele bonusuri de bun venit. Acesta e modul prin care un cazinou isi atrage clientii si de aceea aceste bonusuri sunt de obicei destulĀ  de atractive.

Exista apoi bonusuri de depunere, indiferent daca jucatorul depune sau nu bani pentru joc. Astfel, exista bonusuri fara depunere de bani, ceea ce presupune faptul ca jucatorul joaca fara teama de a mai pierde banii. Dar cazinourile ofera bonusuri si pentru depunere de bani: bonusuri pentru prima depunere, acordat cu scopul de a determina jucatorul sa joace pe bani reali, bonusuri pentru a doua depunere sau, mai ales, bonusuri pentru cele mai ridicate depuneri. Spre deosebire de bonusurile fara depunere, care sunt de regula mai mici, acestea din urma ajung la sume considerabile, menite sa convinga jucatorul sa investeasca bani in jocurile online.

Bonusurile se ofera si ca o modalitate de plata a jucatorilor care joaca consecvent pe site-ul unui anumit cazinou: bonusul pentru loialitate. De aceea este indicat ca, atunci cand gaseste un cazinou online care i se pare atractiv, jucatorul sa devin client fidel al acestuia, in vederea castigarii acestui bonus.

Bonusurile sunt folosite de unele cazinouri si ca un mod de compensatie pentru jucatorii care nu au castigat la jocuri. Unele cazinouri ofera si acest avantaj, astfel incat jucaorul care pierde sa aiba totusi garantia unui castig, fie el si mai mic.

Anumite cazinouri solicita jucatorilor anumite optiuni in modaitatea de plata pe care, daca jucatorul le accepta, poate primi drept recompensa un anumit bonus.

Atunci cand un jucator se inscrie pe site-ul unui cazinou online, este indicat sa urmareasca bonusurile pe care acest cazinou le pune la dispozitia clientilor si sa le aleaga pe acelea care au bonusuri in favoarea clientului si nu a cazinoului. Devenind client fidel al unui anumit cazinou, jucatorul se poate bucura si de bonusurile zilnice, saptamanale sau lunare, prin care se ofera participarea gratuita la anumite jocuri de pe site, inscrierea in anumite turnee sau bilete de participare la diferite competitii.

Atractive si disponibile pe site-ul oricarui cazinou online, bonusurile sunt unul din motivele pentru care oricine ar trebui sa devina adept al jocului online, ca mod de petrecere a timpului.

Comentariile sunt inchise