Ce cadouri de lux poti oferi celor dragi de Craciun?

cadouri de luxCraciunul este ocazia in care nimeni nu ezita sa cumpere si sa ofere cadouri celor dragi. Doar ca sa ne asiguram ca suntem pe aceeasi lungime de unda, cand spunem “cei dragi” ne referim la parinti, copii, frati, sot, sotie, iubita si iubit. Nimic mai mult, pentru ca daca ne intindem si mai departe, vom ramane fara bani in cont dupa ce vom termina cu cadourile de anul acesta. Asta pentru ca mai departe ne vom referi la cadourile de lux pe care acestia le merita.

 

Intotdeauna, pentru noi, cei dragi vor fi persoanele care merita, cu prisosinta, cele mai luxoase cadouri, mai ales daca sunt genul de persoane care stiu sa le aprecieze. Pentru a merge mai departe trebuie sa descoperiti oferta de cadouri de lux pusa la dispozitia voastra de magazinul Borealy si voi veti realiza ca nu este greu deloc sa alegi un cadou pentru acele persoane la care tii.

 

Daca vorbim de cei dragi, inseamna ca putem sa spunem ca ii cunoastem intr-o anumita masura. De aceea va fi mai usor sa alegem un cadou, caci poti sa asociezi obiectele pe care le vezi, sau nu, cu gusturile, hobby-urile si tendintele persoanei in cauza. Ca sa fie si mai usor, magazinul a trasat categorii speciale pentru femei si pentru femei.

 

Ce cadouri se potrivesc de Craciun?

 

In functie de cat de darnic este mosul anul acesta si de cadourile cu care i-ati obisnuit in anii precedenti, puteti alege in felul urmator:

 

Pentru mame: o figurina din cristal pentru decorarea casei si pentru colectia sa de figurine, caci mamele noastre asa s-au obisnuit, sa colectioneze figurine; un tablou special, care sa ii aduca aminte de tine de fiecare data cand il priveste; o cutie de bijuterii cu finisaje de lux; un set de cafea foarte elegant daca stii ca si-a descompletat unul sau daca stii ca i-ai descompletat tu unul, chiar daca a fost cu mult timp in urma.

 

Pentru fiice: un parfum de lux, pentru ca ii place sa fie mereu la moda; o carte a unei case de moda pe care o apreciaza, va adora sa citeasca mai multe despre ea si sa afle tot ce nu stia inca; un set de tacamuri daca este deja mutata la casa ei, pentru ca niciodata nu poti avea toate lucrurile de care ai avea nevoie intr-o casa; o sticla personalizata de sampanie pentru a sarbatori un eveniment important din viata ei.

 

Pentru surori: cartea prin care sa descopere tot ce nu stia despre casa de moda preferata; o cutie de bijuterii prin care sa isi aminteasca mereu de tine; o sampanie cu foita de aur ca sa ii arati cat de mult o pretuiesti si cat de mult pretuiesti relatia pe care o aveti.

 

Pentru sotii si iubite: un parfum de lux care sa le imbete simturile si sa va aduca aprecieri; o husa pentru iPad-ul pe care il folosesc, de la Roberto Cavalli pentru ca ii plac lucrurile de calitate; bijuterii dintre cele mai elegante, pentru ca acestea sunt cele care le bucura pe toate femeile si le aduc cel mai frumos zambet pe fata.

 

Pentru barbati este mult mai simplu, pentru ca ei sunt foarte pragmatici si in cazul lor trebuie sa oferi mai multa atentie la stilul lor si la gusturile lor. Asa puteti sa alegeti dintre: un set de barbierit old fashion, care sa il duca cu gandul inapoi in timp, daca stii ca e pasionat de istorie si de trecut; un set de sampanie si de elemente cu brand-ul acesteia; pixuri personalizate de lux care fac parte din editii limitate pentru domnii care se folosesc mult de acest instrument; casete pentru ceasuri, pentru ca fiecare barbat care se respecta trebuie sa se laude cu ceasuri pe masura.

 

Acum stiti care sunt cadourile de lux pe care puteti sa le faceti de Craciun din cadrul magazinului Borealy. Alegeti ceea ce li se potriveste si de restul se ocupa ei.

 

Borealy Gifts

Bijuterii si cadouri de lux.

Str. Popa Savu, nr. 74, sect. 1 Bucuresti,011434 , RO

Phone: 0746 257 421

Comentariile sunt inchise