Ce este debitarea cu laser si cine face asa ceva

Debitarea cu laser este una din cele mai performante metode de a decupa profile si de a face forme geometrice in tabla de otel, tabla de inox sau aluminiu.
Procedeul de debitare cu laser este folosit in domeniile de constructii metalice, inginerie, agro-alimentare, aviatie, armament si in general de catre multitudinile de tipuri de industrii care confectioneaza sau utilizeaza piese din aluminiu, inox sau otel.

Firma Klaus Krallmann Prod SRL isi desfasoara activitatea in Bistrita inca din anul 1997, la sediul din str. Tarpiului, nr. 40 A, unde sunt si halele de productie.
Obiectul principal de activitate al societatii il constitue serviciile de debitare cu laser care sunt efectuate cu aparaturi de ultima generatie, la standarde foarte inalte de calitate si servicii de vopsire in camp electrostatic.

Pentru debitarea cu laser folosim masina de debitat Trumatic L3030 care opereaza pe principiul “flying objects” adica piesa ramane fixa, iar capul de taiere cu laser se invarte in jurul piesei. Acest lucru permite o executie rapida, indiferent de greutatea materialului.
Pe langa aceste servicii, domnul Klaus Krallmann, proprietarul afaceerii care este de cetatenie germana, se mai ocupa si cu servicii de realizare confectii metalice si masini de slefuit.

Va invit pe toti sa aflati mai maulte detalii despre firma Klaus Krallmann Prod SRL pe pagina lor oficiala, la adresa web www.laser-tech.ro sau sa ii contactati direct la numerele de telefon 0263.234.203 sau 0744.600.043.

Comentariile sunt inchise