Ce Este O Afacere La Cheie ?

O Afacere Pe Net Este Totusi O Afacere !

O afacere la cheie inseamna un plan complet ce ti se ofera cu tot ceea ce ai nevoie, in materie de resurse, capital, logistica, etc… pentru a genera profit !

Un exemplu de afacere la cheie este sistemul de franciza !

Franciza este operatiunea care îmbraca forma unui contract prin care o persoana numita francizor (în engleza franchiser) îi acorda unei alte persoane, numita beneficiar sau francizat (în engleza franchisee), dreptul de exploatare a unui ansamblu de drepturi de proprietate industriala sau intelectuala, în scopul de productie sau de comercializare a anumitor tipuri de produse si/sau de servicii. Obtinerea unei francize implica plata unei taxe de intrare în sistem precum si a unor redevente anuale, de regula sub forma unui procent din cifra de afaceri.

Un exemplu de franciza este… McDonalds !

Iata cum stau lucrurile cu franciza McDonalds : “Indiferent de pregatirea si de experienta anterioara, daca doriti sa deveniti francizor McDonald’s este necesar sa participati, mai intai, la o pregatire profesionala si manageriala stricta. Pregatirea se desfasoara in mai multe etape. Cea mai mare parte a pregatirii are loc in restaurantul McDonald’s cel mai apropiat de casa sau de locul dvs. de munca.
In prima etapa, trebuie sa faceti dovada ca sunteti puternic motivat sa deveniti francizat in reteaua McDonald’s. Doar jumatate dintre candidati trec de aceasta proba.

Cea de-a doua etapa este una practica si dureaza patru luni. In aceasta perioada, cei ramasi in cursa muncesc, fara sa fie remunerati, la casa sau la cuptoare. Toti servesc, spala pe jos si curata echipamentele. Si acest test este unul la care multi sunt respinsi.

Cei care trec de a doua etapa continua pregatirea. De data aceasta, ei lucreaza, tot fara salariu, ca directori de restaurant timp de patru luni. Dupa acest timp, pe perioada a 45 de zile fac cursuri de gestiune operationala, de gestiune a fortei de munca si de contabilitate.

Etapa finala consta intr-un curs de 6 zile, care se tine la Universitatea Hamburger, in apropiere de Chicago. Universitatea are 40 de profesori, 100 de interpreti si un centru de informare comparabil cu al marilor companii aviatice. Aproape 7.000 de studenti obtin aici anual diploma in „hamburgerologie“ . Candidatii care finalizeaza cu succes programul de pregatire pot deveni francizati McDonald’s. Desigur, daca au banii necesari. In franciza McDonald’s, banii de inceput trebuie sa fie banii proprii ai francizatului, din resurse proprii, nu din imprumuturi sau alte conventii. Investitia necesara este in jur de 300.000 de euro.

Care este profitul unui francizat McDonald’s? Un restaurant McDonald’s dintr-un oras de 100.000 de locuitori din Franta facea in anul 2000 o medie de incasari anuala de 2,5 milioane de dolari. Experienta globala a sistemului a demonstrat ca o franciza bine gestionata poate aduce un beneficiu anual de 1 milion de dolari. Un restaurant devine rentabil dupa trei-patru ani de functionare. Rentabilitatea normala este de 4%. Un francizat castiga un salariu de aproximativ 4.000-5.000 de dolari si dividende de aproximativ 90.000 de dolari anual. ”

Sursa: CISA Consulting, http://www.cisa.info.ro e-mail:office@cisa.info.ro

Prin urmare… vreau sa lamuresc un lucru pe care multi oameni nu il inteleg : <>O afacere la cheie este totusi o afacere cu provocari, responsabilitati, investitii, elemente de incertitudine si particularitati pe de-o parte, dar si satisfactii deosebite pe de alta parte !

BeaM – O Afacere La Cheie Accesibila si Profitabila !

Prin urmare, BeaM este :

  • O Afacere de tip Franciza, Accesibila, cu taxa lunara de 9$, in care primesti banii direct in contul tau de la pozitiile platitoare !
  • O Afacere ce ofera un sistem de castig de pe mai multe nivele (aceasta fiind componenta MLM a afacerii). Practic… generand (impreuna cu echipa de deasupra si de sub tine) o structura de 105 oameni, 56 te vor plati direct pe tine ! !
  • O Afacere in care iti recuperezi banii investiti rapid (De la primul inscris) si intri pe profit inca de la al doilea membru adus in echipa !
  • O Afacere Automatizata (toate procesele afacerii sunt automatizate, fara sa trebuiasca sa gestionezi tu plasarea noilor membri, incasarea banilor, setarea paginilor de promovare, etc) !
  • O Afacere care iti poate aduce Libertate Financiara (poti genera cateva “Surse”- fiecare Sursa complet monetizata fiind o structura de minim 105 oameni care iti aduce minim 504$ lunar) !
  • O Afacere care iti ofera un know-how valoros (Produse digitale care te invata sa faci bani pe net pe diferite nise, cursuri prin mail, etc) pe care il poti valorifica si pe alte tipuri de afaceri paralele !

Sursa :  http://www.beamanager.biz/?u=sorin

Comentariile sunt inchise