Ce faci daca ti se strica masina?

Orice obiect se uzeaza, cat drespre masini, nu sunt facute sa functioneze o vesnicie. In cazul in care masina ta nu mai functioneaza cum trebuie sau se strica, incepi sa vezi lucrurile din mai multe perspective. Si asa se declanseaza problemele, sa cumpar una noua sau sa o duc la reparat .

Cum trebuie sa gandim problema incat sa ajungem la solutia corecta a problemei noastre, inainte de toate trebuie sa luam in calcul toate variantele: cat este de stricata masina, de cat timp detinem masina si lucrul cel mai esential cati bani avem la dispozitie .In cazul in care reparatia masinii are un pret  apropiat de pretul unei masini noi, fara nicio indoiala nu se merita sa ne irosim banii in masina veche. Sa privim partea buna a lucrurilor in cazul in care masina nu este avariata grav, o ducem la reparat.

Ca sa nu ne complicam si mai tare si sa economisim si bani,  va recomand sa cumparati piese auto second hand, apoi intervine o noua problema de unde sa achizitionez piesa, mai pierd timpul pe drumuri sau fac o comanda online?

Logic gandind, pornim de la premisa: magazinele serioase au site-uri pe internet. De ce sa irosesti timp alergand de la un magazin la celalat pentru ca nu au piesa in stoc, sa strabati tot orasul, nu mai bine cautam pe Internet? Internetul, solutia ideala pentru a ne scutii de nervi in plus si stres, comandam online si in timpul ce ne ramane ne continuam activitatile cotidiene.

Va sfatuiesc, sa ganditi la rece inainte de a lua o decizie.

Comentariile sunt inchise