Cele 4 sfaturi esentiale sa misti piata imobiliara in favoarea ta

Chiar daca in aceasta perioada lucrurile nu sunt atat de roz pe cat ar putea sa fie, poti face in asa fel incat, in momentul in care ai de vandut o proprietate sa reusesti intr-un timp mult mai scurt decat te-ai astepta. Daca ai de vandut o vila, nu te gandi ca iti va fi usor, dar in niciun caz imposibil. Aici afli ce poti face.

1. Transforma vila intr-un loc dorit
Acest lucru inseamna ca vei avea nevoie sa faci toate acele reparatii de care vila are nevoie. In momentul in care un potential cumparator o viziteaza, fiecare detaliu trebuie sa fie perfect. Oamenii isi doresc ca achizitia pe care o fac sa fie una de care sa se simta multumiti. Acorda ceva timp si bani pentru acele reparatii care iti transforma casa in locuinta pe care oricine si-ar dori-o. Asigurate-te ca usile nu scartaie si se inchid perfect, la fel sertarele sau ferestrele. Daca ai un robinet care picura din cand in cand, repara-l.

2. Fii in ton cu ce ofera altii
Piata imobiliara sufera schimbari de la o perioada la alta si este important ca ceea ce oferi sa nu se diferentieze foarte mult de restul ofertelor. Daca ai un pret mult prea mare, vei indeparta multi cumparatori, daca pretul este mult mai mic, atunci ii vei face sa se gandeasca ca ceva este in neregula.

3. Fii flexibil
Daca vrei sa reusesti sa iti vinzi vila intr-un timp foarte scurt, asigura-te ca este vazuta de multi oameni. Pentru acest lucru va fi nevoie sa iti construiesti programul in asa fel incat sa fii disponibil pentru o perioada cat mai mare de timp. Oamenii au diverse programe si de aceea este important ca in momentul in care cineva doreste sa o vada, tu sau agentul imobiliar sa fiti pregatiti.

4. Nu ii pune piedici agentului imobiliar
Cea mai simpla metoda prin care vei reusi sa ambitionezi agentul sa isi faca treaba este sa ii dai chiar tu o mana de ajutor. Propune-i sa pui si tu cateva anunturi pe site-urile de imobiliare si vedeti care au cel mai bun efect. In timpul asta poti sa construiesti anunturi atractive. Ai grija sa oferi cat mai multe informatii utile si sa le faci interesante. La fel de important este ca anuntul sa fie pus in categoria potrivita astfel incat sa fie gasit cat mai usor. Daca vila ta este in Pipera, atunci si anuntul trebuie sa fie in categoria vile Pipera.

Comentariile sunt inchise