Cele Mai Bune Oferte de Cazare in Busteni

Din inima muntilor Bucegi,rezervatia Parcului Natural Bucegi izvoraste apa pe care natura insasi a binecuvantat-o cu o puritate desavarsita adica Izvorul Busteni care scalda statiunea Busteni, aici gasindu-se cea mai pura apa. Turistii care adora muntele si natura aceasta statiune este ideala petru oricine, fie pentru cei ce doresc sa se bucure de aerul curat, sa se relaxeze in natura fiindca statiunea este inconjurata de o vegetatie bogata in paduri.

Busteni se gaseste in judetul Prahova, in Muntenia, find localizata pe Valea Prahovei intindu-se pe 7 kilometri din aceasta, intre “Vadul Cerbului” si “Muchia Lunga” la o altitudine de 850 de metri. Aceasta statiune este cea ai populata statiune de munte avand peste 10 000 de locuitori. Datorita acestor locuitori cazarea este ieftina in Sinaia deoarece acestia fie ca sunt proprietari de vile, pensiuni, hoteluri fie isi inchiriaza cateva camarute din propria locuinta.

Datorita muntilor de care este inconjurata statiunea, in varful Muntilor Caraiman, in anul 1928 a fost construita Crucea Eroilor Neamului in cinstea eroroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, la o altitudine de 2 290 de metri, crucea avand o inaltime de 25 de metri si exteriorul acesteia este piatra, aceasta cruce, cand se lasa seara, este iluminata, ea vazandu-se de la o distanta de cativa kilometri.

Obiectivele turistice care se pot vizita in zona statiunii Busteni sunt:

– Casca Urlatoarea care se gaseste la o altitudine de 1 100 de metri, iar inaltimea cascadei este de 15 metri

-Babele, loc unde se poate ajunge cu ajutorul telecabinei, ajungand pana la o altitudine de 2 290 de metri in Varful Baba Mare, situat in Masivul Bucegi

-Sfinxul din Bucegi se gaseste la o altitudine deĀ  2 200 de metri

-Parcul National Bucegi

-Poiana Crucii

Turistii care doresc sa vina in statiune dar nu au avut timp sa isi faca rezervare, proprietarii fac pentru ei cele mai bune oferte last minute din Busteni pentru ca acestia sa se bucure de cea ce ofera statiunea.

 

 


Comentariile sunt inchise