Cele Mai Bune Oferte De Cazare In Sibiu

Sibiul este unul din cele mai interesante orase din Romania datorita asezarii sale intr-o zona muntoasa aflata in Transilvania. Sibiul este un centru turistic datorat muzeelor si arhitecturii care dateaza de cativa zeci de ani.Sibiul dispune de diferite oferte de cazare in functie de preferintele fiecaruia: pensiuni, hoteluri, vile, la preturi accesibile..  In anul 2007 Sibiul a fost ales Capitala Cultural Europeana datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o atunci cand investitorii straini au decis sa investeasca in orasul cu arhitectura veche dar totodata interesanta.

In judetul Sibiu se afla statiunea Paltinis care pe timp de iarna este o partie de schi aflata la 37km de centrul municipului, iar la 77 km distanta de orasul Sibiu se afla lacul glaciar Balea la care se poate ajunge cu telecabina. Sibiul este situat in depresiunea Cibinului la aproximatix 20 km de muntii Fagaras, iar la o distanta mai apropiata adica aproximatix 15km se afla muntii Lotru pe langa care trece raul Lotru. Muntii din apropierea orasului sunt acoperiti de paduri, si datorita altitudinilor acestora  zapada rezista 5-6 luni pe an.

Punctele turistice pe care le puteti vizita in acest minunat oras sunt : zona Tavernele cu dealuri si podgorii, orasul Cisnadie si Selimblir, Biserica din Groapa, Turnul Scarilor, Podul Minciunilor care vizitat anual de o multime de turisti, Parcul Astra, si bineinteles numeroasele muzeee.

In Sibiu se gasesc cele mai bune pensiuni cu locatari de o ospitalitate nemaiintalnita, oferindu-va toate conditiile de care dispun fiecare. O multime de oameni, sunt decisi sa paraseasca mariile orase, saturandu-se de aglomeratie, aerul din ce in ce mai toxic din cauza inmultirii masinilor, in atmosfera se elibereaza gaze de esapament. In ultimii ani Sibiul a cunoscut o crestere economica destul de considerabila datorita turistilor care an de an vin aici pentru recreere si mai ales pentru festivalurile cu muzica buna, festivalul de bere, festivaluri de filme, festivaluri internationale cu diverse teme, etc.

Comentariile sunt inchise