Cele Mai Bune Oferte De Cazare In Vama Veche

Vama Veche este statiunea preferata a turistilor care au un buget limitat si dornici de distractie datorita festivalurilor care se desfasoara pe timpul verii. Vama Veche este singura statiune dupa litoralul romanesc care este un important punct de trecere foarte important spre Bulgaria, Grecia si Turcia. Este in apropiata vecinatate cu statiunea 2Mai. Cazarea in Vama Veche se face fie chiar pe plaja in corturi fiind o oportunitate unica de a trai in natura sau fie in casele locuitorilor, fie in pensiuni, fie in hoteluri sau vile.

Plaja din Vama Veche este buna, amenajata in fiecare an pentru a satisface preferintele turistilor. La o distanta foarte mica de tarm se gaseste o epava care a fost o nava a africanilor, esuand aproape de tarm. Acum 2ani epava se pare ca s-a scufundat, ea vazandu-se doar daca turisti fac o plimbare cu barca aproape de epava.

Pentru unii turisti Vama Veche inseamna totul deoarece in aceasta statiune distractia inseamna totul, preturile foarte scazute atracand turistii, si mai ales ofertele de cazare  la preturi accesibile tuturor bugetelor. Aceasta statiune strange anual mii de tineri din toata tara care sunt dorinici de petreceri cu muzica de calitate, care sunt fan festivaluri, cum ar fi: festivalul Stuffstock Greeenfest care incepe la inceputul lunii august. Acest festival atrage anual mii de turisti, desi in aceea perioada preturile cazarilor scapa de sub control, fiind aproape duble de cele din timpul anului.

In Vama Veche, anual mii de tineri vin aici cu cortul desi bugetul lor este limitat distractia este in floare, fiind la moda baile in miez de noapte, gratarele, focuri de tabara cu muzica, terasele si barurile din statiune. Este bine de stiut ca datorita pozitiei pe care o are pe litoral, aici inca se practica nudismul, nivelul apei creste foarte rapid si nu este o statiune recomdata pentru famiile cu copii.

Comentariile sunt inchise