Cele mai Bune Oferte de Cazare in Vama Veche

Vama Veche, candva un sat mic de pescari linistit si boem, astazi statiunea unde tineri carora le place sa asculte muzica rock se strang, s-a dezvoltat in decursul a cativa ani foarte repede, investitorii construint hoteluri, pensiuni, vile si facand cele mai bune oferte de cazare. In aceasta statiune in fiecare an se strang mii de turisti datorita faptului ca se organizeaza festivaluri de muzica. Cel mai important festival de muzia este Festivalul Stufstock unde cele mai in voga formatii vin pentru a incanta tinerii dornici sa asculte muzica de calitate si sa se distreze pana dimineata. Cei mai multi tineri aleg aceasta statiune datorita preturilor reduse fie la cazare fie la restaurante, baruri, etc.

Aceasta statiune este stituata in judetul Constanta la o distanta de 64 de kilometri gasindu-se in partea cea mai sudica pe litoralul Marii Negre, avand altitudinea de maxim 10 metri si de asemenea este situata la granita cu Bulgaria. Ca si in statiunea Costinesti plaja din Vama Veche este relativ buna si la o distanta de cateva sute de metri de plaja se gaseste o epava veche africana esuata aici de mai bine de jumatate de secol.

In fiecare an aici vin turisti cu varsta cuprinsa intre 16 si 30 de ani, fiind o statiune special destinata celor dornici de distractie. Cei mai multi investitori se bucura la sfarsitul fiecarui sezon de incasarile pe care acestia l-au facut in sezonul estival. Ca si plaja de la Obeslisc din Costinesti, Vama Veche ofera tinerilor distractii pe plaja, sau distractie in cluburi in aer liber.

Hotelurile din Vama Veche incearca sa ofere turistilor cazari de cea mai buna calitate. De la cele mai ieftine cazari in care sunt scoase anumite servicii care se gasesc in hotelurile de lux cum ar fi: baie la comun, locul de cazare este situat la o distanta considerabila de plaja, nu se gaseste aer conditionat, televizor.

Comentariile sunt inchise