Cele Mai Ieftine Bilete De Avion

Datorita crizei financiare, bugetul fiecarui cetatean a fost redus si din ce in ce mai des au inceput sa apara oferte cat mai bune pentru a calatori cu avion low cost. Acest lucru este posibil prin cautarea online a biletelor sau a agentiilor de turism, pentru data cand turisti vor sa faca calatoria, si in plus se poate calcula pretul biletului de avion.

Cea ce majoritatea persoanelor nu stiu nimic despre cea ce inseamna bilete de avion low cost, este aceea ca daca biletul este mai ieftin, se taie din pretul initial, si confortul scade. Biletele low cost au inceput sa fie cel mai rentabil mod de a calatori cu avionul la pret redus. Daca acum cativa ani acest lucru nu era posibil in Romania, doar persoanele cu bugetul foarte ridicat puteau calatori cu avionul, acum este posibil ca si persoanele cu un buget limitat sa ajunga la destinatia dorita fara a se preocupa de grija biletului.

Avionul a devenit o necesitate pentru majoritatea locuitorilor globului pamantesc, care acum cativa ani, in Romania desi pentru unii oamenii era o necesitate, nu se putea calatorii datorita pretului prea piperat care il oferau agentiile de turism si aeroporturile. Dar in schimb cum internetul a luat amploare, fiecare cetatean poate intra sa caute bilete online fara prea multa bataie de cap, sa isi calculeze si cat costa biletul in perioada respectiva, sa scape de unele cheltuieli cum ar fi check in-ul care uneori este gratuit, etc.

In companiile aeriene care ofera bilete low cost se gasesc cele mai scazute preturi, dar in schimb cateva servici care le gasiti pentru un bilet normal va lipsi, dar se gasesc si diverse inconveniente pentru client: daca se plateste cu cardul, se percepe comision, limita bagajului de cala este de 10kg, iar bagajul de mana este gratuit, serviciile ce tin de bautura si mancare se platesc.

Comentariile sunt inchise