Cheque Dejeuner pe podium la gala companiilor care stiu cum sa-si motiveze angajatii!

chequedejeunerDesi  competitia a fost mai grea, fiind prezente nume importante  din diferite industrii, precum Orange, Unicredit, Gargill, Fabryo, BRD, DAAS ,etc., Cheque Dejeuner a fost si anul acesta pe podiumul Galei Work – Life – Balance 2013, categoria 100-250 angajati.

„Ne-am bucurat mult de acest premiu, Premiul III la categoria 100 – 250 salariati, mai ales ca este rezultatul creativitatii fiecaruia dintre cei implicati in activitatile desfasurate si al unui efort cu mult mai mare decat in cazul companiilor care dispun de bugete alocate pentru activitati de tip Work-Life-Balance. Pe de alta parte am constatat ca Cheque Dejeuner este o echipa creativa si a facut si mai poate face multe lucruri care sa placa tuturor, sa  ne aduca impreuna, sa ne ajute sa ne cunoastem mai bine unii pe altii si sa ne fie de un real suport pentru dezvoltarea personala si profesionala. Cativa dintre ceilalti participanti la Gala au mentionat ca vor incerca sa implementeze si ei dintre actiunile noastre.” a declarat Oana Ciobanu manager de proiect si HR Specialist in cadrul Cheque Dejeuner Romania.

Proiectul cu care Cheque Dejeuner a participat s-a intitulat „Luna sanatatii” iar printre activitatile pe care le-a desfasurat societatea pentru salariati amintim: „Zambeste sanatos”, „Participare la Crosul Casiopeea”,” „Miscare, ritm si sanatate” (aerobic, dans si relaxare), „Siguranta si echilibru prin sport” – demonstratie Aikido (cu sprijinul celor de la AIKI RO DAC), team-building-urile de tip petrecere, „Sportul o competitie a sanatatii”, etc.

Previziuni 2013:  Avand in vedere ca, pentru Cheque Dejeuner Romania, conceptul  “ Work – Life – Balance” sta la baza actiunilor permanente desfasurate din grija si respect fata de angajatii sai, anul 2013 va fi unul cel putin la fel de bogat in proiecte si activitati destinate asigurarii echilibrului intre viata profesionala si cea personala a acestora. In acest sens, anul 2013 a debutat deja cu un proiect de amploare „Anul sanatatii si frumusetii ” si cu o serie de actiuni in acest sens, foarte  apreciate de salariati.

Cheque Dejeuner Romania vine in sprijinul conceptului « Work Life Balance  » si prin produsele si serviciile sale, oferind solutii de motivare a angajatilor pentru un stil de via?? echilibrat. Tichetele de masa, tichetele cadou, de vacanta, tichetele de cresa sau sociale emise de Cheque Dejeuner sunt instrumente ce aduc o serie de beneficii consistente angajatilor, familiilor acestora si, in acelasi timp, evidentiaza grija angajatorului fata de asigurarea echilibrului intre viata profesionala si cea personala a salariatilor.

 

Comentariile sunt inchise