Cinci avantaje ale cumparaturilor on-line

Cand vine vorba de cumparaturi, tot mai multi dintre noi lasa degetele si mouse-ul sa faca treaba picioarelor.

Iata cateva motive  pentru care cumparaturile on-line (mai ales cele de imbracaminte si incaltaminte) sunt alegerea inteligenta:

  1. Mai multe economii cu ajutorul cupoanelor on-line. De multe ori, cumparatorii pot economisi chiar foarte mult cu un cupon on-line sau un cod promotional. Potrivit unui studiu din 2005, din Statele Unite, 71 % dintre cumparatorii on-line au spus ca au reusit sa gaseasca oferte bune cu discount la vanzarile on-line, in comparatie cu cumparaturile prin intermediul unui catalog sau comerciant traditional de vanzare cu amanuntul. Comerciantii cu amanuntul on-line pot crea un buton sau un link text prin care se va aplica o economie automate la comanda dvs., sau pot emite un cod promotional specific care urmeaza sa fie introdus la finalizarea comenzii
  2. Capacitatile de cercetare. Internetul va permite sa comparati cu usurinta produse si preturi, astfel incat sa puteti fi sigur ca itemul pe care l-ati cumparat este elementul exact pe care il doriti. Comerciantii online pot publica mult mai multe informatii despre produsul lor pe un site decat ar putea publica accesibil intr-un catalog de ??imprimare. In ceea ce proveste magazinele online, acestea va ofera posibilitatea de a face schimb de informatii si opinii cu alti cumparatori care au experienta directa cu un produs sau comerciant cu amanuntul. Cum vitezele de conectare la Internet continua sa creasca pentru segmente mari de populatie, aceste tipuri de elemente interactive vor deveni si mai importante. Un retailer de pantofi ai brandurilor cunoscute, de exemplu, va permite sa vizualizati cele mai multe modele de pantofi, din unghiuri cat mai diferite, inclusiv de aproape.
  3. Preturi mai mici. Shopping-ul on-line poate reduce costurile de transport intr-o varietate de moduri, care se poate traduce in preturi mai mici pentru tine. De fapt, un studiu efectuat in  2004 a constatat ca preturile on-line pot fi de la 6 la 16 % mai mici decat preturile offline.
  4. Comoditate. Un magazin on-line va permite sa il vizitati 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, astfel incat sa puteti intra in magazin in timpul dumneavoastra liber, indiferent de fusul orar. Acest lucru este deosebit de important pentru aceia dintre noi care sunt limitati in capacitatea de a ajunge la un magazin  fizic.Varstnicii, precum si parintii copiilor mici, de exemplu, pot avea o experienta de shopping mult mai relaxata in fata ecranului computerului.
  5. Economie de timp. Marea varietate de produse si informatiile despre produs sunt usor de cautat. In plus, nu este implicata nici o calatorie, nici o parcare, nici mersul pe jos. Asadar economisiti timp, dar si nervi cauzati in mod normal de trafic si aglomeratie.

Vezi aici haine de firma la preturi de outlet.

 

Comentariile sunt inchise