Circuite turistice in Grecia

Grecia este asemeni unei rascruci de culturi, civilizatii, si o varietate de traditii si obiceiuri, pastrat cu mare  mandrie de localnici. Gratie climei de tip mediteranean dar si a sezonului turistic care tine din mai pana in octombrie, Grecia se bucura de vizita a milioane de turisti in fiecare an. Oriunde va veti afla in Grecia, veti simti ospitalitatea localnicilor si va veti simti tratat ca un oaspete de seama.

Mai jos sunt prezentate cateva circuite pentru care puteti opta in cazul in care va decideti sa vizitati aceasta tara extraordinara. In privinta pretului unui circuit, nu trebuie sa va faceti griji, deorece, acesta este acceptabil, mai ales daca optati pentru varianta rezervarii prin early booking. Astfel veti plati doar 80 % din costul circuitului. Agentiile de turism abunda in oferte Grecia asa ca veti gasi cu siguranta un circuit turistic cu un raport pret/calitate foarte bun.

Unul dintre cele mai populare circuite este Atena- Salonic- Meteora- Delfi- Cap Sunion.

Acest circuit dureaza sase zile si este unul dintre cele mai complexe care pot fi facute in Grecia. Printre cele mai importante obiective care merita vizitate se numara; Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sfantul Dumitru, Arcul lui Galerius din Salonic, Templul lui Poseidon din Cap Sunion. In antica Atena, veti avea un program incarcat, veti putea vizita Acropolele, de unde veti admira intregul oras, Piata Sintagma, Palatul Parlamentului, Piata Omonia, Stadionul Olimpic, Universitatea, sau veti putea urca cu telefericul pe muntele Likavetus. La Delfi va veti plimba printre ruinele fostului Oracol al lumii antice. Serile puteti sa le petreceti la un restaurant grecesc sau intr-un club.

Puteti alege, de asemeni, un circuit turistic precum Atena- Salonic- Meteora- Delfi- Cap Sunion- Muntele Athos- Peloponez- Nafplio- Epidauros- Micene- Cnalul COrint- Sparta- Olimpia- croaziera pe Marea Ionica- Insula Corfu.

Prin intermediul acestui circuit, care poate avea un cost total cu o reducere de pana la 20% la suta, daca este cumparat prin early booking, se pot vizita majoritatea obiectivelor turistice de pe teritoriul tarii elene.  Veti ramane cu siguranta impresionati de Canalul Corint, lung de 6 kilometri, iar la Meteora, la numeroasele manastiri ortodoxe, construite in piatra, va veti simti mai aproape de Dumnezeu. De asemenea nu trebuie sa uitati de Sanctuarul Olimpic din Olimpia sau de vestigiile de la Micene, astfel veti intelege mai bine istoria acestui popor cu totul special.

Al treilea circuit este cel format din Insulele Ionice- Zakynthos- Kefalonia Corfu- Lefkada. Pe durata celor 11 zile ale acestui circuit de vis, va veti bucura de peisaje de vis, veti descoperi amanunte din viata localnicilor greci si veti putea sa va bucurati de soare, mare, distractie si totodata liniste pe legendarele insule Ionice. Merita vizitate locurile salbatice din Zakynthos, dar si Golful Amvrakikos, unde s-a desfasurat lupta dntre Cleopatra cu Octavian si Antonio. Daca va decideti asupra acestui circuit, puteti sa vi-l cumparati prin sistemul early booking, prin care veti benficia de o reducere considerabila. Conteaza doar sa va doriti cu adevarat sa faceti prte pentru cateva zile din mistica si de neuitat Grecie.

Comentariile sunt inchise