Climax Control – un tratament pentru ejacularea precoce

Suplimentele alimentare facute din plante ce poarta denumirea de Climax Control pot fi cumparate doar pe web-situl original http://climaxcontrol.ro/
Studiile intreprinse de o populara din Statele Unite ale Americii au reusit sa arate ca unul dincincibarbati ce au varste cuprinse intre 25-45 de ani sufera de ejaculare precoce. In cazul barbatilor ce au varste ce sunt cuprinse intre 18 si 25 de ani rata este de unu la 3 barbate. Din acest studiu ca incidenta acestei neplaceri de natura sexuala este foarte mare.

Producatorul ne asigura ca aceste suplimente sunt alcatuite in intregime din plante. Acest fapt certifica faptul ca produsele nutritive nu pot declansa urmari adverse si ca pot fi folosite in combinatie cu alte suplimente alimentare. Tot in acest fel s-a demonstrate ca aceste suplimente nutritive nu declanseaza dependenta si nu interactioneaza cu produsele care contin alcool.
Partea
buna la acest produs este ca poate fi folosit si preventive. In acest modtu il poti administra pentru a preantampina ejacularea prematura si pentru a te bucura de o viata de natura sexuala activa si voluptoasa.
Un
sondaj facut de o firma de studii de piata a aratat ca dupa ce au utilizat Climax Control un procent foarte mare de barbate au capatat o performanta sexuala mai mare. Tot in acest fel s-a aratat ca nivelul de stres a scazut de cand s-au utilizat aceste suplimente alimentare, iar comunicarea dintrecei doi parteneri s-a intensificat. Climax Control nu este numai un supliment nutritiv care iti rezolva ejacularea precoce, dar si un stil de viata. Solutionarea ejacularii premature poate scadea gradul de stres al individului si iti confera o stare de spirit foarte buna.
Producatorul a
afirmat ca reteta actuala a acestui supliment a fost aflata dupa indelungi testari si dupa ce s-au incercat mai multe formule . In cele din urma s-a ajuns la formula actuala ce a fost special conceputa pentru a iti ajuta viata sexuala si pentru a te vindeca de ejacularea premature.
Extractul de Muira Puama
precum si planta ce poarta denumirea de Tribulus Terestrus ce se gasesc in component acestui produs nutritiv au un rol essential la tratarea unor disfunctii sexuale.
Modul de administrare: Acest
produs nutritive este 100% natural ce e destinat cu precadere tratarii ejacularii precoce.Produsul nutritiv trebuiefolosit exact ca un supliment nutritiv. Se iau 2 pilule zilnic, dimineata pe stomacul gol. Nu trebuie sa se depaseasca doza zilnica recomandata.

Comentariile sunt inchise

Alte Articole din "Sexualitate"