Clujul, surprinzator de fiecare data

Cluj-Napoca, cunoscut pana in anul 1974 drept Cluj este un binecunoscut nod cultural si comercial. Avand influente vestice extrem de puternice, orasul este puternic axat pe ramura turismului, exploatand in sens benfic numeroasele vestigii cu care a fost inzestrat pe parcursul timpului.

Ca urmare a importantei culturale pe care o are, orasul este gazda unei serii impresionante de institutii culturale straine, dintre care amintim: Centrul Cultural American, Centrul Cultural German, Centru Cultural Britanic, Centru Cultural Italian si multe altele.

Clujul este si patronul unor festivaluri care genereaza interes, in special in randul tinerilor, cum ar fi TiMAF (Transilvania International Music & Art Festival), Comedy Cluj (un extraordinal prilej de afirmare si voie buna pentru toti participantii), Toamna Muzicala Clujeana si Festivalul Luminii.

Cea mai buna solutie pentru a vizita cat mai multe obiective turistice din Cluj este serviciul de inchirieri auto din Cluj. Pentru mai multe informatii vizitati pagina www.easy-rentals.ro

Comentariile sunt inchise